23948sdkhjf

Envotherm vinder millionordre til England

| Medlemsnyhed | Indrykket af Envotherm A/S

Envotherm vandt udbuddet om levering af anlæg til recirkulering af vaskevand i England

Ordren faldt til Envotherm som vandt udbuddet på grund af de lave driftsomkostninger, on-line service og det reneste destillat til genbrug i produktionen.

Anlæggene skal leveres første kvartal 2020 og bliver det andet store anlæg Envotherm har leveret til England.

Senest har Envotherm leveret Turn-Key løsning på vandbehandling af alt vand, bortset fra toiletskyld til en nyopført fabrik i Polen. Anlægget her, kan behandle 9 m3 spildevand per time døgnet rundt.

Den digitale overvågning af anlægget og det at 70% af service kan udføres on-line har været en afgørende faktor for valget af Envotherms løsning.

”Vores kunder påskønner denne service”, udtaler Vibeke Svendsen, CEO i Envotherm, ”da det betyder færre omkostninger til service og bedre oppetid af anlægget.”

I Envotherms inddampnings-teknologi bliver energien genanvendt i anlægget. Envotherm kan derfor tilbyde en garanti på energiforbruget per behandlet m3 spildevand. Energiforbruget på de store anlæg er under 25 kWh per m3 behandlet spildevand.

Med Envotherms løsning kender kunden den fulde udgift til behandling af spildevandet, og den udgift er langt under bortskaffelsesomkostningerne, en ny kunde sparer typisk 35-50% p.a. på deres spildevandsudgifter.

Se case-stories på Envotherms hjemmeside fra flere referencekunder.

https://envotherm.dk/cases/

Vil du vide mere, kontakt CEO, Vibeke Svendsen, mobil 40279217, eller e-mail, vsv@envotherm.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Envotherm A/S

Lysbjergvej 12
6500 Vojens
Danmark
Envotherm A/S

Send til en kollega

0.062