23948sdkhjf

RS Components lancerer alsidig gateway til Industriel IoT

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Forenklet indsamling, behandling og rapportering af procesdata i den moderne fabrik

RS Components (RS) lancerer som den første distributør 4ZeroBox fra den italienske producent TOI (Things on Internet). Enheden er hardware-delen af "4ZeroPlatform" -systemet fra TOI, hvilket forenkler optimeringen af produktionsprocesser og vedligeholdelse af udstyr til industriel automatisering. 

Den anden del af systemet er 4ZeroManager-softwarepakken, der kan bruges som en cloudbaseret løsning, eller installeres lokalt i en eksisterende IT-infrastruktur. Softwaren knyttes til virksomhedens eksisterende business intelligence- og økonomisystem (ERP). Ved køb af 4ZeroBox er inkluderet en 1-årig licens til 4ZeroManager-softwaren og en premium-licens til Zerynth Virtual Machine-middleware. 

4ZeroBox er en meget alsidig IIoT-løsning, der kan installeres i nyt og eksisterende industrielt automatiseringsudstyr med let og hurtig integration af sensorer, aktuatorer og cloudtjenester.

Sensorer, følere og aktuatorer er forbundet direkte til 4ZeroBox gennem fysiske grænseflader som Ethernet, CAN, RS485 og RS232, analoge indgange og diskrete digitale ind-/udgange eller trådløst via Wi-Fi, Bluetooth eller LoRa.

Derudover har 4ZeroBox to MicroBus-sokler for tilslutning af MicroElectronics-sensormoduler. 

RS er den eneste distributør der i øjeblikket tilbyder 4ZeroBox.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.125