23948sdkhjf

PLM-software partnerskab

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Tag Virtual Commissioning til et højere niveau med Summ Systems og Siemens

I Danmark har Siemens indgået et strategisk samarbejde med Summ Systems inden for Virtual Commissioning, hvor Summ Systems’ store viden og erfaring inden for bl.a. Mechatronic Concept Designer (MCD) kombineres med Siemens viden inden for simulering, automation og drevteknologi.

Salgsdirektør fra Siemens Digital Industries Frank Faurholt udtaler: ”Det er denne unikke kombination, der gør, at vi i fællesskab kan tage en dialog med fx danske maskinbyggere om, hvordan de via simulering og Virtual Commissioning kan optimere både deres engineerings- og idriftsættelsfaser betydeligt.

Vi har allerede set de første konkrete resultater af dette samarbejde, og yderligere fælles projekter er undervejs. Jeg ser frem til dette samarbejde med Summ Systems, og jeg er sikker på, at det også vil komme endnu flere danske virksomheder til gavn, at vi har etableret dette samarbejde i Danmark.”

Om Summ Systems

Skanidinaviske Summ Systems, der er platin partner for Siemens PLM-software og specialistpartner inden for produktionsområdet, tilbyder enkle plug-ins til brugere, der ønsker en enkel, skalerbar CAD-løsning til at starte op med og op til et komplet verdensklasse PLM-system.

Om Virtual Commissioning

Ordet virtuel dækker over, at fx maskine, styring, sensorer og eventuelle produkter er repræsenteret som modeller eller digitale tvillinger, der kan afvikles på en computer. Ved at arbejde med virtuel idriftsættelse fremfor på traditionel vis har man mulighed for at foretage alle de nødvendige forberedelser, gøre sig de vigtige erfaringer og lave de dumme fejl, før man står på produktionsgulvet, og det er alvor. Det understøtter også mere effektiv genbrug fra en maskine til den næste. Da integrationen mellem mekanik og styring håndteres digitalt, kan standardisering foretages på et højere niveau. Således kan biblioteker opbygges med standardtilfælde af maskinoperationer fx Pick&Place, som er transportbånd, der indeholder modeller af mekanik, akser, sensorer, drevprotokoller og programlogik.

Summ Systems

Langebjergvænget 18

4000 Roskilde
+46 (0)10-209 98 00

info@summsystems.com
www.summsystems.com

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Send til en kollega

0.078