23948sdkhjf

Prodan byder velkommen til ny fabrikschef

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prodan A/S

Vi byder velkommen til vores nye fabrikschef, Claus Pedersen, der kommer med over 20 års erfaring fra branchen.

Med sin stærke faglige baggrund som maskinarbejder, maskintekniker og maskinmester har han solid erfaring og et dybdegående kendskab til vores komplekse metalbranche.

Erfaren fabrikschef med friske øjne
Selvom Claus har været i branchen i over 20 år, kommer han med friske øjne og ny viden, der kan gavne Prodans udvikling både teknisk og kommercielt.

Gennem årene har Claus arbejdet som både produktionsleder og fabrikschef, og senest som administrerende direktør hos C&L Turned Parts. Med sin store forretningsmæssige forståelse og interesse for virksomheden, er Claus klar til at løfte ansvaret som fabrikschef.

Prodan optimerer og udvikler
Claus er blandt andet valgt til stillingen fordi han har en stærk faglig baggrund og mange års ledelseserfaring. Med ansættelsen iværksættes yderligere optimering af kvalitetssikring, leveringssikkerhed samt kapacitets- og ressourceplanlægning.

Hos Prodan leverer vi høj kvalitet med stor fleksibilitet og de værdier kan Claus stå inde for. Det sker gennem en agil strategi, der bliver implementeret i øjenhøjde med virksomhedens medarbejdere.

Vi ser frem til at værdifuldt samarbejde.

Prodan A/S er en topmoderne maskinfabrik til metal- og plastbearbejdning
Virksomheden holder til i Randers i en fabriksbygning på 15.000 m² med fuld krankapacitet. Vores dygtige team på 130 ansatte er rustet til komplekse og simple opgaver inden for spåntagning, svejsning, plade- og sværgodsbearbejdning. Vi håndterer projekter af i alle størrelser med dele på 100 gram op til konstruktioner, der vejer mere end 40 tons.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prodan A/S

Tåsingevej 1
8940 Randers SV
Danmark
Prodan A/S

Send til en kollega

0.063