23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stregkodescanning i produktionen giver hurtig dataopsamling

Selv om stregkodeteknologien er mere end 30 år gammel, er der mange nye muligheder, når den anvendes til digitalisering og optimering af produktionslinjer...

Hos NAVEKSA, der udvikler add-on moduler og apps til Microsoft NAV/365 Business Central, har man den seneste tid haft fokus på mulighederne med stregkodescanning i produktion:

”Har man som produktionsvirksomhed fastlagte processer i sin produktionslinje, og har man Microsoft NAV/365 Business Central som forretningssystem, er der med den nyeste version af NAVEKSA ShopFloor mulighed for at udvide funktionaliteten af NAV/BC med stregkodescanning i hele eller dele af produktionsprocessen”, siger NAVEKSA Product Manager Bent Korsgaard, og fortsætter:

”Stregkodescanning er brugervenligt for operatørerne, forenkler processen, og giver samtidig mulighed for hurtig og effektiv dataopsamling …i realtid. Det giver overblik og en datahistorik, der kan bruges til løbende forbedringer, kvalitetskontrol og effektivisering. Altså et mere ”sømløst” produktionsflow og et bedre overblik på planlægnings- og ledelsesområdet med de muligheder, der ligger i dét.”

Hvordan kommer man som produktionsvirksomhed i gang med stregkodescanning i produktionen, hvis ikke man allerede har det?

”Det første skridt er at få mere viden og lade sig inspirere, så man kan se fordelene”, siger Bent Korsgaard, og tilføjer: ”Det vil sige at begynde med HVORFOR. Derefter kan man gå videre til at tænke i HVAD og HVORDAN. Det handler ikke kun om teknologi, men også om at se muligheder”.

Der er mere information om ShopFloor til Microsoft NAV/365 Business Central på naveksa.dk.

NAVEKSA A/S
Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34222215
P nummer: 1017455377

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047