23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Wieland indgår strategisk samarbejde med PR Electronics.

Som en del af vores maskinsikkerheds løsninger, vil vi tilbyde PR electronics Universal konvertere sammen med vores samos®PRO compact sikkerheds PLC for at kunne tilbyde løsninger for ATEX-applikationer..

Vores portefølje indenfor maskinsikkerhed er allerede blevet udvidet i september med nye analoge indgangsmoduler for sensorer med 0/4 - 20 mA og FTD temperaturmålinger.
Som en del af vores maskinsikkerheds løsninger, vil vi tilbyde PR electronics Universal konvertere sammen med vores samos®PRO compact sikkerheds PLC for at kunne tilbyde løsninger for ATEX-applikationer. Med universal konverterne fra PR electronics, er vi i stand til at konvertere ATEX-signaler og kan kommunikere med samos®PRO compact, fortæller Markus Kick, BDM Wieland Electric GmbH.
Mens PR electronics er specialist i procestekniske applikationer, har Wieland Electric omfattende knowhow og mange års erfaring inden for funktionel sikkerhed. Samarbejdet er en win-win-situation for begge parter, da vi dermed ikke kun servicere kunder i nye industrisektorer, men også kan forbedre vores produkter gennem konstant udveksling af viden," siger Christian Grässl, Area Sales Engineer hos PR electronics.

Se PDF-arket for typer.

Wieland Electric vil kun sælge PR electronics konverterne sammen med Sikkerheds PLC'en samos®PRO compact

 

Wieland Electric A/S
Truckvej 5
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047