23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitaliseret produktionsflow med modul til MS Dynamics NAV

Har din produktionsvirksomhed MS Dynamics NAV / BC som forretningssystem, er der en række tilføjelsesmoduler, der kan hjælpe jer med at digitalisere jeres produktionsprocesser... NAVEKSA ShopFloor er et af dem.

Fordelene ved at ”bygge ovenpå” MS Dynamics NAV / BC med ShopFloor-modulet er mange. Når først arbejdsprocesserne er kortlagt, og modulet installeret, vænner man sig hurtigt til, at man nu kan arbejde papirløst, og har et vedvarende opdateret og komplet overblik over ordrer og deres forløb på maskiner, maskingrupper eller fabrik total - og at der er en række nye muligheder for effektiv planlægning både i form af prioritering, omfordeling af ressourcer, sekvensstyring og kø-kontrol hos ledelsen, planlæggere og hos operatører i produktionen.


ShopFloor tilbyder desuden mulighed for kvalitetsrapportering, variabelt materialetræk, tidsregistrering (komme/gå) samt allokering af batch-, serie-/lot-nummer.


NAVEKSA tilføjer løbende opdateringer og ny funktionalitet. Seneste tilføjelse er muligheden for stregkodescanning af alle involverede operatørtransaktioner i form af medarbejder, maskiner og transaktioner – som et supplement eller alternativ til manuel skærmbetjening.


ShopFloor fås også som app til MS Dynamics 365 Business Central. App’en købes og downloades via AppSource.


Læs mere på naveksa.dk.

NAVEKSA A/S
Erhvervsbyvej 13
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34222215
P nummer: 1017455377

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048