23948sdkhjf

bott bilindretning - meget mere end bare reoler i varebilen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bott-Danmark A/S

bott vario3 er den nye generation af bott's bilindretningssystem, bl.a. med de kendte Systainerkufferter fra Festool som en fast bestanddel af indretningen

bott vario3 bilindretning udmærker sig især ved at den er meget mere end bare reoler i bilen. Med en bilindretning, der er tilpasset individuelt til dine krav, optimerer du arbejdsprocesserne i dit mobile værksted. På grund af den lave vægt sparer du en masse brændstof.

Vores reolsystem i servicebilen tilbyder håndværkeren den perfekte indvendige indretning med værktøjsskabe og arbejdsborde. På grund af de nytilpassede systemmål udnytter vi den indvendige plads i din varebil endnu bedre. Ingen, selv ikke den mindste, plads er givet væk!

Vores bilindretning kan konfigureres universelt og byder på et stort udvalg af muligheder for lastsikring og tilbehør, såsom den praktiske nye Systainer3 kuffertserie som er blevet udviklet sammen med Festool & Tanos, kan du opbevare dine smådele og forbrugsmaterialer systematisk. Så har du alting ved hånden og holder det forkromede overblik over dit udstyr.

bott vario3 kan tilpasses optimalt til alle servicebilvarianter, 

Kontakt os på tlf. 6441 4418  - så sørger vi for, at du kommer i kontakt med en af vores lokale konsulenter nær dig.

Du kan også læse mere her:

https://www.bott.dk/bilindretning/bott-vario-bilindretning


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bott-Danmark A/S

Strevelinsvej 16
7000 Fredericia
Danmark
Bott-Danmark A/S

Billeder & videoer

bott vario3bott vario3bott vario3bott vario3

Send til en kollega

0.094