23948sdkhjf

Nyt HMI panel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

-for ekstreme miljøer

Med et udvidet driftstemperaturområde på -20 ° C til + 65 ° C og beskyttelsesgrader til IP67F / IP66F opfylder GO2507T-WTSD 7 "-terminalen fra Mitsubishi Electric kravene til hårde og krævende applikationer. Der kræves ingen yderligere beskyttelsesforanstaltninger ved rengøring med højtryksvand eller anvendelse i energiforsyninger, der typisk findes udendørs. Resultat er en perfekt tilpasning til industrier som energi, mad og drikkevare og maskinbygning.

Mens standard HMI'er typisk har et driftstemperaturområde fra 0-55 ° C, betyder det udvidede temperaturområde for GT2507T-WTSD, at det kan bruges i hårdere omgivelser uden behov for varmeapparater ved de laveste temperaturer eller ventilatorer og kølere i det højeste. Dette kan reducere driftsomkostningerne væsentligt for mad- og drikkevareproducenter og i kraftindustrien, samt give mere fleksibilitet til installation, hvor ekstreme temperaturer opstår.

Hvor brug i direkte sollys er påkrævet, giver GT2507T-WTSD en forbedret modstand mod UV-stråler, mens skærmklarhed selv under stærkt sollys er blevet forbedret ved brug af et LCD-panel med høj lysstyrke og en særlig belægning for at fjerne blænding. Desuden siden

Frontpanelets struktur er blevet forstærket med et metalhus. Den robuste model kan bruges i miljøer, der er udsat for stød eller vibrationer.

Sammen med den øgede styrke og holdbarhed har brugerne gavn af alle de faciliteter og funktioner, der findes i de eksisterende GOT2000-modeller. Disse omfatter flere kommunikationsgrænseflader, der består af to Ethernet-porte, trådløs LAN-grænseflade, USB, RS232 og RS422 / 485. Hertil kommer, at den hørbare advarselsfunktionalitet forstærker de oplysninger, der vises på skærmen, og Mitsubishi Electrics GOT Mobile giver real-time-maskine-visualisering ved hjælp af eksterne enheder som tabletter, smartphones og pc'er. Alle disse funktioner bidrager til at forbedre produktiviteten og reducere de samlede driftomkostninger til maskiner.

Ud over applikationer i såvel som fødevare- og drikkevare- og energisektoren, omfatter GT2507T-WTSD panelets muligheder også i blandt andet, parkeringssystemer, EV lade station og fragt / havnefront.

Kontakt os endelig for yderligere informationer

HF Automation
FASU@hf.net

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.079