23948sdkhjf

Højt specialiseret værksted, der kan mere end reparationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Vidste du, at Granzows værksted kan mere end blot reparere udstyr, der er i stykker? Vores værksted er højt specialiseret, og kan udover de simple reparationer også lave unikke og specialbyggede løsninger til en lang række industrier.

Hunde donerer også blod
Vi har bl.a. hjulpet dyrlæger med at effektivisere måden de tapper blod fra hunde på. Det gjorde vi vha. et specialbygget vakuumsystem, der reducerede tappetiden fra 18 til 3 minutter. Den reducerede tappetid betød mere glade hunde, der nu ikke længere skulle holdes nede og på plads, for at få tappet blod.

Totalløsninger til Søværnet
Vi har også hjulpet søværnet med deres dykkerskib, Søløven. Her leverede vi en totalløsning, der skulle muliggøre rekorddybe dyk i danske farvande – faktisk helt ned til 120 meters dybde. Vi udviklede en særlig gasmixer ved helt op til 300 bar, og som muliggør at dykkerne selv ved 120 meters dybde løbende kan udskifte og fylde dykkerflasker op. Samtidig udviklede vi et dykkerkammer, der skulle afhjælpe dykkere med dykkersyge. Vi leverede alle dele, herunder tavler og styringer. Videoen nedenfor er en gennemgang af skibet, da det var færdiggjort tilbage i 2012. Sidenhen har vi leveret opdateringer til skibets udstyr.

Så som du nok kan se, så kan vi altså mere end blot din gængse reparation. Vi kan faktisk meget mere end det, så tag fat i os, hvis du har en ide til noget, du gerne vil have nogle kreative øjne til at se på – vi kan sikkert finde på en smart løsning, der kan gøre en forskel for dig.

Du kan fange os på tlf. 4320 2600.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11