23948sdkhjf

CORE-emt udvider territorium og rykker ind i Baltikum

| Medlemsnyhed | Indrykket af CORE-emt A/S

”En fordel for eksisterende og nye kunder”

Udtaler en glad Steen V. Haugbølle, og forsætter: ”En af de vigtigste forberedelser vi har gjort i forhold til at ekspandere vores aktiviteter ind i Baltikum, er at udbygge vores in-house Serviceteam.

Nu hvor vi har samlet flere hænder, og mere viden i serviceteamet, er vi klar til at tilbyde vores ’komplet SMT linje fra én leverandør’  koncept til elektronikproducenter i både Skandinavien og i Baltikum.”

Læs mere om CORE-emt’s ekspansion >> klik <<

CORE-emt er taknemmelige og stolte af den opbakning de, fra virksomhedens begyndelse i 2011, har mærket i Danmark og resten af Skandinavien.

Det gode samarbejde går to veje. Ligesom CORE-emt teamet hver dag yder deres bedste, for at hver enkel kunde kan præstere deres bedste, så er det de selv samme kunder, der har skabt fundamentet for at CORE-emt i dag er en stærk SMT partner i Skandinavien.

Det er de langvarige og stærke relationer vi har til vores kunder i Skandinavien der gør, at vi nu kan sprede vingerne og bygge Baltikum på vores område. Det er en fantastisk mulighed for CORE-emt, og vi er klar til at gøre det der skal til, for at sikre at det bliver en succes.” slutter Steen V. Haugbølle.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CORE-emt A/S

Vestvej 13
9600 Aars
Danmark
CORE-emt A/S

Send til en kollega

0.094