23948sdkhjf

Sådan får din virksomhed den bedste el-aftale

| Medlemsnyhed | Indrykket af European Energy Insurance ApS

Hvordan kan virksomheder være sikker på, at deres el-aftale er den bedste? European Energy Insurance forsikrer sig ud af den spekulative del ved elmarkedet, hvilket du herunder kan blive klogere på.

Der findes såkaldte eksperter indenfor elmarkedet, der siges at kunne spå om elmarkedets udvikling og finde den bedste elpris til virksomheder. Hos European Energy Insurance ligger vi os fladt ned og siger, at det kan vi ikke. Vi kan spå ligeså meget om elpriserne som en spåkone kan spå om fremtiden. Du kan herunder blive klogere på, hvordan vi kan garantere virksomheder den bedste el-aftale.
 
Elmarkedets udvikling påvirkes af mange forskellige ukontrollerbare faktorer som vind- og vejrforhold, vindmølleproduktion, markedsøkonomi, energipolitik etc. Når man som virksomhed tegner en el-aftale, er målet at få den bedste elpris – men er det ikke et forsøg på at vinde en kamp mod vejrforholdene, for hvordan kan man være sikker på, at de arter sig efter det ønsket udfald? At få den bedste elpris kan sammenlignes med at spille Lotto. Hvis du tegner en fastpris-aftale og rammer den rigtige og bedste elpris, så er du yderst heldig og har i princippet gættet vindertallene for næste år. Men hvis dine Lotto-tal (din elpris) er helt ved siden af markedets elpris, så tager virksomhedens bundlinje konsekvensen heraf.
 
Hemmeligheden bag den bedste el-aftale
I stedet for at forsøge at vinde over elmarkedet handler det for European Energy Insurance om at finde en vej udenom at skulle tage chancer og spå om elpriser. Vi opererer med at fjerne den spekulative del ved elpriser og i stedet at gøre elmarkedet gennemsigtigt. Her anvender vi de sidste 20 års data omkring elprisernes udvikling til at forstå, hvordan virksomheder kan sikre sig den bedste el-aftale.
 
Der er traditionelt set to muligheder at tegne en el-aftale på, fastpris-aftale og spot-aftale, hvor der både er fordele og ulemper herved. European Energy Insurance fokuserer kun på fordelene ved de to el-aftaler, hvilket betyder, at virksomheder kan forvente at tegne en el-aftale, der sikrer deres elpris og budgettet flere år frem og samtidig at tage del i et prisfald på elmarkedet. Det vil sige, at vi tilbyder virksomheder en sikret elpris, der kun følger nedsvingningerne på elmarkedet set ud fra deres elpris. Her skal forsikring medtænkes ind i billedet, for som man forsikrer sig ud af meget andet, er det nu også en mulighed for virksomheder at forsikre deres el-aftale.
 
Forsikrer din elpris, som du forsikrer så meget andet
Vi forsikrer os i mange forskellige sammenhænge, for hvis uheldet sker, så er man sikret. På samme måde skal energiforsikring til virksomheders el-aftale forstås. En energiforsikring til elprisen er et produkt, der sikrer virksomheder den bedste og billigste el-aftale, da energiforsikringen gør elmarkedet gennemsigtigt og sørger for, at virksomheder ikke behøver at spille Lotto, når det kommer til at tegne en el-aftale med den bedste elpris.
 
Virksomheder med en energiforsikring tegner en el-aftale med en MAX-pris, der sikrer mod overpriser og giver mulighed for at tage del i et prisfald på elmarkedet – virksomheder er derfor garanteret en gevinst, hvis markedsprisen bliver lavere end deres elpris. Energiforsikringen sikrer dermed mod markedets opsving og garanterer en gevinst, hvis der sker et prisfald.
 
Omdrejningspunktet for European Energy Insurance er at tilbyde virksomheder at tegne en el-aftale, hvor der ingen risiko er for at blive fanget af det spekulative elmarked.
 
Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan en energiforsikring til din virksomheds el-aftale fungerer, så tøv ikke med at kontakte os – vi sidder klar på +45 96 82 82 81 og info@euroei.com.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
European Energy Insurance ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
European Energy Insurance ApS

Send til en kollega

0.118