23948sdkhjf

Digitalisering af produktion – det handler om data

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

Digitalisering af produktion handler i bund og grund om at skabe et godt data-fundament, som virksomheden kan bruge til at kontrollere, planlægge, analysere og procesoptimere produktionen med.

 

"Et godt data-fundament skal - også når det gælder produktionsprocesser - kunne samle de rigtige data op - i realtid"  siger NAVEKSA Product Manager Bent Korsgaard, og fortsætter:

"Når det er opnået, kan virksomhedens ledelse skabe overblik, gennemsigtighed og tage beslutninger, der gør det muligt at strømline og optimere produktionsprocesserne.

Hos NAVEKSA har vi gennem mere end ti år opbygget indgående viden om hvilke data, der som udgangspunkt er vigtige at få styr på, når man vil digitalisere produktionsprocesser. 

Det kan f.eks. være data, der relaterer til:

• Komme/gå og medarbejder
• Værkstedsaktiviteter
• Jobtid
• Styklister
• Tilgængelighed af materialer
• Kvalitet

Effektiv opsamling og den rigtige kombination af data giver mulighed for at skabe overblik over ordrer og over deres forløb – både overordnet set og fordelt på de enkelte værkstedsaktiviteter. 
Og det giver mulighed for bedre planlægning af f.eks. afviklingssekvens og prioritering under hensyntagen til tilgængelighed af materialer og kapacitet, effektiv for- og efterkalkulation, understøttelse af sporbarhed, opsamling af kvalitetsdata, m.m.


Det er ikke kun i virksomheden, at man hurtigt kan mærke fordelene ved dette f.eks. i form af mindre papir, færre ’brandslukninger’ og mere strømlinede processer, der gør det muligt at planlægge og arbejde mere effektivt. Også virksomhedens kunder oplever, at f.eks. information om leveringstider bliver mere præcis. Fordelene er mange".

…….

NAVEKSA-løsning til opsamling af data og optimering af produktionsflow
NAVEKSA ShopFloor er baseret på indgående viden om produktionsprocesser - og udviklet til at understøtte opsamling af produktionsdata og give komplet overblik over produktionsordrer og deres forløb på maskiner, maskingrupper og fabrik total. ShopFloor er et udvidelsesmodul til MS Dynamics NAV / 365 Business Central - til installation on premise eller i skyen.


Læs mere på naveksa.dk eller kontakt NAVEKSA, hvis du har spørgsmål om produktionsdata, deres anvendelse og potentiale.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Send til en kollega

0.063