23948sdkhjf

Drømmer du om at samle al din logistik ét sted?

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

.. Så overvej PostNord Logistics som en mulig samarbejdspartner. Med Nordens største distributionsnetværk, konkurrencedygtige priser samt en stærk og bred produktpallette, kan vi løfte ethvert behov, og blive din nye fortrukne totalleverandør.  

Hvad kan vi hjælpe dig med?

I Postnord Logistics har vi en stærk ekspertise indenfor distribution af:

Enkelt paller og stykgods: Vi håndterer forsendelse af mere end 2,5 millioner paller og stykgods årligt - med en høj dokumenteret leveringskvalitet. Vi har dag-til-dag-levering i Danmark og til store dele af Norden.

Store godspartier: Har du store og tunge godspartier op til 42 ton, så håndterer vi naturligvis også det. Med vores mange gardintrailere sikrer vi fleksibel lastning af dit gods. Du får ligeledes direkte kontakt til disponenten, som sikrer at dit gods kommer fra A til B uden mellemliggende terminalhåndtering.

Indenrigs Express: Har du hasteforsendelser i Danmark, henter vi den indenfor 30 minutter i alle danske storbyer med direkte levering.

Udenrigs Express: Vi kan sende din palle- eller pakkeforsendelse til Europa på 1-2 dage og til resten af verdenen på 2-3 dage med vores verdensomspændte express netværk. 

Natforsendelser med levering inden kl. 7.00: Med vores InNight service henter vi din forsendelse om eftermiddagen eller aftenen, transporterer den om natten og leverer inden kl. 7.00 næste morgen, således at forsendelsens indhold kan tages i brug når arbejdsdagen starter.

... Vi kan naturligvis også varetage alle dine pakker og breve!

Få et uforpligtende tilbud fra os! 

Hvis en eller flere af vores services er interessante for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi vil meget gerne se nærmere på, hvordan vi kan imødekomme dine behov og give et uforpligtende tilbud. Vores specialist Kim Hedegaard kan altid træffes på telefon + 45 52297879 eller mail kim.hedegaard.andersen@postnord.com. 

Du er også meget velkommen til at udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.109