23948sdkhjf

Tjek om din elpris er god

| Medlemsnyhed | Indrykket af European Energy Insurance ApS

Er dig og din virksomhed sikker på, at jeres elpris er så god, at I ikke ender med at betale overpris på lange bane? Det kan vi hos European Energy Insurance belyse med et forsikringsbarometer.

Hos European Energy Insurance opererer vi med et forsikringsbarometer, der bygger på elmarkedets historik. De sidste 20 års data omkring elprisens svingninger viser, at elmarkedet er et af de mest volatile markeder, og derfor er det nemt at blive fanget i, at en ellers god el-aftale pludselig bliver en dårlig.

Vi anvender en del ressourcer på at analysere elmarkedets svingninger, da de historiske elpriser er med til at forudsætte elprisens udvikling fremadrettet. Her er det tydeligt, at elmarkedets svingninger gør det svært at tyde hvilken dag og tidspunkt, man kan handle en bedre elpris. Vores forsikringsbarometret er dermed et værktøj til at indikere, hvornår virksomheder bør overveje at forsikre deres elpris og undgå at betale overpriser.

Jagten på den gode energiaftale
Flere virksomheder vælger at tegne en el-aftale med en fastpris for at kunne kende omkostningerne flere år frem. Det er derfor væsentligt, at deres elpris pr. kWh er så god, at de kan undgå de økonomiske konsekvenser ved elmarkedets nedsvingninger.

Når du investerer tid i at sammenligne elpriser eller holde øje med elpriserne time for time, er din virksomhed stadig ikke garanteret en bedre pris på el grundet markedets uforudsete prissvingninger – selv med rådgivning fra din el-udbyder. Du kan være én af de heldige, der rammer en bedre elpris, eller du kan være en af de mange, hvor du ender med at betale overpriser.  Med en energiforsikring skaber I de helt rigtige rammer for at sikre jer en bedre og billigere elpris – og I kan være sikker på, at den gode el-aftale forbliver god.

Ring allerede til os i dag og hør mere omkring, hvordan vi netop kan hjælpe dig og din virksomhed med en bedre el-aftale - +45 96 82 82 81 og info@euroei.com.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
European Energy Insurance ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
European Energy Insurance ApS

Send til en kollega

0.146