23948sdkhjf

EDT Smart Embedded® - en hurtig løsning med merværdi

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

En værdsat kunde ønskede at opdatere sine maskiner med et mere tidssvarende display. De eksisterende displays var monokrome LCD-typer, men ønsket var at få touch-funktionalitet, grafisk præsentation af data og et mere moderne og friskt udtryk.

M-Comp A/S og kunden havde det første, forberedende møde i starten af 2019, hvor linjen for projektet blev lagt. Det blev besluttet, at opgraderingen skulle udføres med en Smart Embedded® display-løsning fra EDT. Umiddelbart efter bestilte kunden et udviklingskit med en 7” skærm, da det blev vurderet, at denne størrelse ville passe godt til deres store maskiner.

I slutningen af marts havde vi et møde med kunden, hans udviklingskonsulent og EDT, og allerede inden sommerferien var de første prototyper klar. Nogle uger senere – lige efter sommerferien – blev de første displays leveret.

I starten af oktober blev de nye maskiner præsenteret for offentligheden.

Der gik knap 10 måneder fra idé til færdigt produkt, hvor kundens maskiner gik fra konservativt udseende og betjening til et moderne interface med touch og grafik. Det er en hurtig omsætning af et ønske til fuld implementering, hvor det ellers ikke er usædvanligt med den dobbelte udviklingstid!

Skal der laves et kompakt display med moderne features som touch og grafik, er det svært at komme uden om Smart Embedded® fra EDT. Hos M-Comp A/S står vi altid klar med rådgivning og vejledning, så er du interesseret, er det bare at kontakte os for mere information. Vi kommer gerne på besøg til en snak om dit projekt og giver en demonstration.

For yderligere information kontakt:
Peter Linnet
Telefon: 8753 8812 Mobil: 30152674
Mail: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.109