23948sdkhjf

Grundfos' implementering af FNs verdensmål

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Af Mads Nipper, Group President & CEO, Grundfos Group

Siden Grundfos’ grundlæggelse i 1945 har virksomheden været en pioner i løsninger på verdens vand- og klimaudfordringer. Virksomheden beskæftiger 19.000 mennesker over hele verden og producerer årligt mere end 17 millioner pumpeenheder, hvilket gør Grundfos til verdens førende pumpeproducent.

Pumperne er dog blot et middel i målet om at løse verdens vand- og klimaudfordringer, og Grundfos har adopteret FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable Development Goals, SDG) i en sådan grad, at virksomheden definerer sig som en SDG6 og SDG13-virksomhed.

I rejsen mod SDG'erne opfinder Grundfos nye måder at drive forretning på, som er miljømæssigt bæredygtige og med et så lille CO2-aftryk som muligt. Ved at skubbe grænserne for energieffektivitet og vandbeskyttelse, skaber virksomheden værdi til verden, til kunder og til medarbejdere på den mest bæredygtige måde.

Mads Nipper har tidligere holdt tale fra FNs talerstol i New York, ”er på fornavn med ministre og erhvervstoppen i ind- og udland”, som Euroman skriver i sin portrætartikel, og deltog i 2019 som oplægsholder på C40-topmødet for borgmestrene for nogle af verdens største byer.

Og nu er det din tur til at blive inspireret til din rejse mod SDG’erne og høre mere om, hvordan Grundfos forbedrer livskvaliteten for mennesker i hele verden. 

Sæt kryds i kalenderen den 9. januar 2020, hvor Mads Nipper, Group President & CEO i Grundfos Group, gæster Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020 - Towards a Sustainable Future.

Læs mere...

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063