23948sdkhjf

Du må Oluf Sand(e), at det er saltetid

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Regn, is, sne og slud, du har da brug for en saltspreder til jul

Med en mørk og stormfuld aften hver aften kan vi ikke komme uden om at skulle sande eller salte, når kalenderen skriver december, ikk’. Det samme gælder med januar, februar og marts, ikk’. Så er du klar til spænde sandvognen for den imaginære hest og så ellers hyppe af sted? Bob-bob-bob… Ellers kan du blive klar med vores beholdere til sand eller vores saltspredere til grus og vejsalt.

 

En sandbeholder er noget, der holder
Du kender det kun alt for godt. Hver vinter skal du ud og sprede salt eller sand, fordi det sjovt nok igen blev ski’ koldt og møgglat her i Danmark. U-ha-da-da-da-u-ha-da-da-da. Men savner du ikke at have en sandbeholder til opbevaring af alt dit sand? En sandbeholder er nemlig noget, der holder.

 

Stabil og vejrbestandig beholder til sand (og grus)
En sandbeholder fra DENIOS er stabil, vejrbestandig og fuldstændig korrosionsfri, ikk'. Så når du er rigtig godt træt af at sande/salte og skal af med lidt aggressioner, sparker du bare til den, ikk'. Den tager alligevel ikke skade.

 

Saltspreder er noget, der redder
Mangler du en vogn til at strø sand og vejsalt? Eller måske en food processor som den dejlige Gertrud Sand. Hvis det er en vogn, der står på din ønskeliste, så skal du da have en saltspreder, da det er noget, der redder (dagen). En saltspreder sørger for, at der er ingen ko på isen, ingen som er Bambi på glatis og ingen skøjteglade medarbejdere. Så vores lemmer vil helt sikkert takke dig, når du i din vintertjeneste Oluf sand(er), at det er saltetid.

 

Skal din sandbeholder være moderne?
Din nye sandbeholder skal da være moderne, ellers mister den funktionen, ikk’. Det giver jo mening for alle, ikk’. Jo, det bår’ dæjli… Derfor fås lågene til sandbeholderne også i tre forskellige farver, ikk’.

 

Husk at låse ellers kommer Benny
Nu kan vi godt selv høre, at det hele bliver lidt fjollet. Bob-bob-bob, ikk’. Men vi er også fuld i gang med julefrokosternes tid, der er THE Julekalender i tv’et, og alle ved da, at vi bliver klogere at høre på efter en flaske snaps, ikk’. Vores sandbeholdere kan låses, så du undgår, at uønskede gæster tyvstjæler dit sand, grus eller salt, ikk’.

 

Placér din beholder til sand udenfor
En beholder til sand fra DENIOS kan med fordel placeres udenfor ved veje, fortove og parkeringspladser. Så vil den næsten altid være lige ved hånden, når du skal bruge den, og det bår' dæjli.

 

Spørgsmål til din DENIOS-mand eller DENIOS-kvinde?
Sidder du og brænder inde med nogle spørgsmål angående vores sandbeholdere eller saltspredere, skal du bare stå under misteltenen og kalde på os: ”DENIOS, A’ står li’ under misteltenen..” Hvis det ikke virker, så kan du ringe eller skrive til os. Vi har helt sikkert en DENIOS-mand eller DENIOS-kvinde, der sidder klar til at hjælpe dig.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Beholder til sandSandbeholderSaltspreder fra DENIOSSandbeholder med grønt låg

Send til en kollega

0.094