23948sdkhjf

InTouch7: En moderne styring til båd og camping

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Ved hjælp af Smart Embedded® skærme fra EDT har InTouch7 ApS udviklet et genialt styrings- og monitoreringssystem med LIN-bus, så switches, controllere og sensorer alle er placeret decentralt, hvor de skal bruges og styres fra en enkelt touchskærm.

At manøvrere rundt i det klassiske ledningsnet i moderne både og campingvogne vil være en prøvelse for dem, der ikke har arbejdet med den slags før. Paneler med afbrydere, sikringer og instrumenter er typisk monteret på nogle få, centrale steder, og kablerne må nødvendigvis føres frem og tilbage fra disse knudepunkter.

Bagsiden af panelerne er fyldt op med ledninger til og fra alverdens udstyr, så der er ikke langt fra at skrue i det rigtige til at rode i noget helt forkert, og i det hele taget kan opbygningen være noget uoverskuelig. Samtidig kan de lange kabeltræk kræve kraftigere ledninger, end det ellers ville være nødvendigt med en mere direkte forbindelse.

Alle relevante data er blot nogle få tryk væk, og alt præsenteres med flot grafik og brugervenligt design. Væk er den store tavle og de mange kabler, og en stilren skærm har overtaget alle funktioner og mere til.

Valget faldt på Smart Embedded® fra EDT på grund af deres fremragende integration af display og MCU, hvor mange data kan opsamles og anvendes uden væsentlig hardwareudvikling. Samtidig har EDT virkelig god service og support, hvor udfordringer undervejs i projektet hurtigt bliver løst og afklaret.

M-Comp A/S har været agentur og rådgivningspartner på projektet, hvor det var vigtigt at komme så langt væk fra den gammeldags måde at gøre tingene på og samtidig gøre den daglige betjening, udvidelse samt vedligehold så let som overhovedet muligt.

Se deres flotte introduktionsvideo på https://intouch7.dk/ og bliv inspireret til dit eget projekt. M-Comp A/S deltager gerne som agentur og sparringspartner i dit projekt, hvor vi tilbyder vores store viden inden for displays generelt og Smart Embedded® i særdeleshed.

For yderligere information kontakt:
Peter Linnet
Telefon: 8753 881 Mobil: 3015 2674
Email: pl@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.079