23948sdkhjf

Digitaliseringen af mange brancher giver nye fordele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Big data, applikationer til mobiltelefoner og et hav af domæner på internettet er blot et udpluk af alle de fordele, som digitalisereingen har budt med sig.

Digitaliseringsløsninger anses for at være yderst effektive – både for forbrugerne og virksomhederne. Forbrugerne har lettere adgang til informationssøgning, shopping og rådgivning, mens virksomhederne opnår indsigtsfulde kundeforståelser, nye kunderelationer og lignende.

I dag har digitaliseringen en kraftig indflydelse på tværs af brancher, som altså både gavner forbrugerne og virksomhederne selv.

Boligbranchen – hjælpende apps og rådgivning
En af brancherne, der især drager nytte af digitaliseringens mange muligheder, er boligbranchen. Dette ses på flere områder, der alle har fokus på forskellige boligaspekter. Et populært digitalt værktøj er f.eks. det brede udvalg af apps til mobiltelefoner. De forskellige apps hjælper boligkøberen med at finde sin drømmebolig, kontakte sælgeren, holde styr på finansieringen, købe boligens inventar, få et skøn om nuværende boligs værdi, sælge en bolig osv.

Herigennem rammer boligbranchen tidsånden. Tiden i dag har fokus på, at det er forbrugeren, der har magten. Og netop denne magt kan tages af brugerne gennem diverse former for apps. Faktisk kan en hel købsproces af en bolig foregå gennem appen – men det anbefales alligevel, at boligkøberne tager kontakt til en boligadvokat. Denne rådgivning kan dog sagtens tilgås gennem den digitale verden, da flere og flere boligadvokater i dag findes online.

Apps er store skridt på det digitale marked
I de brancher, hvor applikationer endnu ikke er udviklet til forbrugerne, vil lanceringen af nye apps være store skridt at tage på det digitale marked. På denne måde når virksomhederne ud til kunderne gennem platforme, som de i forvejen befinder sig på. Dette er en enorm fordel.

Dog er det vigtigt, at de forskellige apps designes med brugervenlighed og det intuitive for øje. Er der ikke fokus på dette, vil appen risikere at forblive ubrugt af forbrugerne.

Som sagt kan digitaliseringen i form af apps til boligkøb ikke helt erstatte den høje kvalitet af uvildig rådgivning hos en boligadvokat, men de to kan selvfølgelig kombineres.

Boligadvokater hjælper med en lang række sager i forbindelse med boligkøb og de mange dokumenter, der er forbundet hermed. Købsaftale, skøde, tinglysning, refusionsopgørelse, godkendelsesskrivelse med mere er blot et udpluk af de ting, en boligadvokat kan hjælpe dig med. Grundet digitaliseringen finder du heldigvis mange boligadvokater online i dag.

I Danmark er vi mestre i offentlig digitalisering
Det er ikke kun ved køb af bolig, at det danske marked drager nytte af digitaliseringen. Faktisk er Danmark blevet kåret af FN som verdensmestre i offentlig digitalisering i 2018. Her er det især balancen mellem hjælp til den enkelte borger og en effektiv offentlig digitalisering, Danmark hyldes for. Den offentlige digitalisering sker gennem diverse reformer, hvor vedligeholdelse, drift og udvikling af store og små it-løsninger sættes i gang.

På nuværende tidspunkt er det specielt sikkerheden, der stilles skarpt på. Digitaliseringsstyrelsens vigtigste dagsordner er at løfte information- og cybersikkerheden, således de danske borgere er mest trygge i anvendelsen af de digitale værktøjer.

Det høje niveau af digitalisering i Danmark betyder også, at danskerne forventer mere af det offentlige. Håndtering af banksager, digital bestilling af rejser, nethandel af dagligvarer og kontakt med f.eks. en boligadvokat online er alt sammen noget, som danskerne efterhånden forventer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.079