23948sdkhjf

Koncentreret strøm af ioniseret luft fjerner statisk

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Ion luftkanonen neutraliserer statisk elektricitet og rengør på en afstand af op til 4,6 m.

Den er ideel til områder, der er svære at nå eller hvor pladsen er begrænset, og hvor der kræves en koncentreret strøm af statisk eliminerende ioner.

Ion Luftkanonen maksimerer den ioniserede luftstrøm, mens den minimerer trykluftforbruget. En lille mængde trykluft trækker en stor mængde omgivende luft med sig, og den kombinerede luftstrøm ioniseres ved et udgangspunkt (ingen stød involveret) og leveres til den ønskede overflade.

Det kompakte design er pladsbesparende, hvilket muliggør montering i omåder med begrænset plads. Den solide fod/holder har forborede huller og kan væg-, top- eller maskinmonteres. Det er muligt at justere luftstrømmens retning, da kanonen er monteret på foden ved hjælp af en vippearm.

Applikationer til ion luftknive
Luftmængde og hastighed kan justeres efter behov ved brug af en trykregulator, som giver mulighed for at anvende luftkanonen til alt fra ‘light duty’ til ‘heavy duty’ applikationer.

Ion luftkanonen er ideel til følgende områder:

  • Poseåbning – udformning og påfyldning
  • Neutraliserer ved vakuum filmindpakning
  • Rengøring af støbte emner
  • Fjernelse af statisk elektricitet på samlebånd
  • Fjernelse af støv inden malerarbejde udføres
  • Neutraliserer ved opskæringsopgaver
  • Rengøring af emballage


Tilbehørskittet til ion luftkanonen indeholder alt, hvad der er nødvendigt for en optimal drift:
Strømforsyning, justeringsstrimler, filterregulator og EFC automatisk trykluftstyring. EFC er i stand til at registrere, når der ikke er nogen emner eller dele til stede og lukker automatisk for lufttilførslen til luftkanonen, indtil den registrerer det næste emne.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om løsningerne til at eliminere statisk elektricitet ved at downloade vores brochure i højre kolonne eller via nedenstående link.

www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063