23948sdkhjf

M-Comp A/S er dansk distributør af Sinpro

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

M-Comp A/S udvider produktkataloget med strømforsyninger i højeste kvalitet fra SINPRO Electronics Co., Ltd.

Det er en fornøjelse for M-Comp at præsentere SINPRO som ny leverandør af switch mode-strømforsyninger i topklasse. SINPRO har eksisteret siden 1995 og har siden da opbygget et ry for at producere kvalitetsprodukter til både industrien og medicobranchen. Som en understregning af dette leveres strømforsyningerne med op til 5 års garanti. Alle enheder er er gennemtestede og lever op til gængse krav og normer, som f.eks. ROHS2, UL og TÜV – og fås i øvrigt med nærmest enhver tænkelig godkendelse.

SINPRO er et socialt ansvarligt og grønt firma. De kræver ordentlige forhold for alle ansatte, ikke blot internt, men også hos underleverandører. Samtidig bruger de mange ressourcer på at minimere deres miljø- og klimabelastning, f.eks. med et stort solcelleanlæg ved deres fabrik i Pingtung og ved konstant at optimere produktionsprocesserne med henblik på mest mulig genanvendelse af materialer og kemikalier.

Vi ser en stigende efterspørgsel på færdigproducerede strømforsyninger med alle relevante forhåndsgodkendelser og standardiserede formfaktorer. Tidligere designede og producerede de fleste deres forsyninger selv, men efterhånden er kravene – både lov- og applikationsmæssigt – blevet så høje, at det er en opgave for specialister. Omkostningerne ved udvikling, godkendelse og produktion af en strømforsyning er efterhånden så høje, at en færdiglavet enhed næsten altid er det rigtige valg.

Hos M-Comp er vi glade for det nye samarbejde med SINPRO, og med deres store katalog i ryggen er vi sikre på, at vi har en passende strømforsyning i ordentlig kvalitet – også til dine apparater og maskiner.

For yderligere information kontakt:
Lars Nordberg-Hansen
Telefon: 8753 8810 Mobil: 2230 5000
Email: lnh@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.063