23948sdkhjf

Stor opbakning til innovativt messeevent

| Medlemsnyhed | Indrykket af EOT - Electronics of Tomorrow

Forhåndsinteressen er stor for elektronik- og teknologibranchens messeevent EOT - Electronics of Tomorrow, som kan opleves for tredje gang 1.-3. juni 2021 i MCH Messecenter Herning.

Der er halvandet år til endnu, men interessen for EOT - Electronics of Tomorrow 2021 er allerede stor. Med 73 tilmeldte udstillere har over halvdelen af udstillerantallet fra seneste udgave i foråret 2019 allerede sikret sig en stand på den kommende messe, der finder sted 1.-3. juni 2021 i MCH Messecenter Herning.

EOT byder på et bredt udsnit af aktiviteter; fra workshops, pitch-konkurrence og et stort, internationalt konferenceprogram til innovative udstillinger med det nyeste og fremmeste inden for elektronik og teknologi. Den foreløbige udstillerliste tæller flere spændende virksomheder inden for både udvikling, produktion og EMS, heriblandt ETK EMS Group A/S, der særligt glæder sig til det personlige møde med de besøgende.

- EOT er vores branchemesse, så naturligvis skal vi være repræsenteret her. LinkedIn kan meget, men det personlige møde kan mere. Her møder vi både tidligere, nuværende og kommende kunder. EOT har en god blanding af både kommercielle og tekniske besøgende, og vi oplever også, at det er beslutningstagere, vi møder på vores stand. På tre dage kan vi nå mellem 50 og 70 kundebesøg, så tiden er godt givet ud. En stor gevinst for mig personligt er det stærke konferenceprogram, som ikke kun er for de besøgende. Som udstiller kan man også blive fagligt opdateret og inspireret, fortæller Torben Drejer, VP & Partner i ETK EMS Group A/S.

 En skarp og unik profil
Det er ikke kun udstillerne, der er positivt stemte over for EOT - Electronics of Tomorrow. Der er også stor tilfredshed at spore blandt messens mange besøgende. Dan Mortensen, Software Project Manager hos Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, repræsenterer en de virksomheder, der sendte mange af sine ansatte af sted til messen i 2019.

- I mit team brugte vi EOT aktivt til teambuilding. Vi mødtes til en medarbejderdag, hvor vi zoomede ind på forskellige arbejdsopgaver og fandt ny viden og inspiration på messen. EOT formår at samle landets vidensvirksomheder i et interessant forum med fokus på nye produkter, spændende startups og fantastiske talere. EOT har en meget skarp profil, og her finder vi den viden, de komponenter og de udstillere, vi søger i koncentreret form. Det er helt unikt, fortæller Dan Mortensen.


Stærkt ståsted i branchen
Hos MCH glæder man sig over de positive tilkendegivelser. Den store forhåndsinteresse vidner om, at EOT - Electronics of Tomorrow har fået et stærkt ståsted i branchen, mener projektchef Mona Jakobsen.

- Vi har sammen med elektronik- og teknologibranchen skabt et fælles samlingspunkt, hvor produktnyheder, vidensdeling og faglig sparring er i højsædet. Det ligger i EOT's DNA at nytænke og være på forkant med udviklingen, og derfor er vi allerede nu i gang med at sammensætte en endnu mere innovativ og nyskabende messe med inspirerende udstillinger og et konferenceprogram i international liga. Det ser vi frem til at dele med både udstillere og besøgende, fortæller Mona Jakobsen.

EOT - Electronics of Tomorrow kan opleves 1.-3. juni 2021 i MCH Messecenter Herning. Messen arrangeres af MCH i samarbejde med branchen og organisationerne Ingeniørforeningen IDA, PE Professionel Elektronik og DI Digital


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EOT - Electronics of Tomorrow

Vardevej 1
7400 Herning
Danmark
EOT - Electronics of Tomorrow

Send til en kollega

0.062