23948sdkhjf

RS introducerer nyt sortiment af RS PRO-maskinslibemidler

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Skære- og slibetilbehør i topkvalitet giver høj ydeevne og lang levetid

RS Components (RS) har lanceret et omfattende nyt sortiment af RS PRO-slibemidler til metalarbejde, herunder skære- og slibeskiver og et bredt udvalg af efterbehandlingsprodukter. 

Sortimentet af RS PRO-slibemidler omfatter bl.a. skæreskiver, herunder ekstra tynde typer, slibeskiver og lamelskiver, belagte slibemidler, herunder fiberskiver, smergelruller og -ark, håndpuder, vandtætte papirark og slibevifter, alle til slibning, samt et omfattende udvalg af stålbørster. 

Et vigtigt element i sortimentet er udvalget af fastklæbede skæreskiver, der fås til metalskæring på tværs af en lang række størrelser. Ekstra tynde skiver med lav vibration er også udviklet til præcisionsskæring af plademetal. Desuden indeholder de ikke jern, svovl eller klor, hvilket gør dem velegnede til skæring i rustfrit stål. Alle skære- og slibeskiver anvender råmaterialer af højeste kvalitet for at give øget levetid og ydeevne og er fremstillet i henhold til OSA's europæiske sikkerhedsstandarder. Sortimentet omfatter også en række zirkonium-baserede lamelskiver, der er udviklet til at fjerne materiale, efterbehandle og polere. Disse skiver er belagt med let glasfiber, der absorberer vibrationer, hvilket gør dem stærke og meget holdbare. 

Sortimentet af stålbørster omfatter: Spindelmonterede typer, som leveres med messingdyppet ståltråd med høj modstand eller tråd i rustfrit stål, kopbørster, der er velegnede til brug sammen med vinkelslibere og andre maskiner, crimpede ståltrådsbørster, der er velegnede til bænkslibere, og spindelmonterede polyslibende hjul, som giver en unik struktur sammen med syntetisk harpiksbelægning til fjernelse af rust, maling, termisk anløbning og andre forurenende stoffer. 

RS PRO-sortimentet af spindelmonterede slibevifter findes i et bredt udvalg af størrelser og kvaliteter til afgratning og rengøring af en lang række materialer, herunder rustfrit stål, standard/legeret stål, aluminium og ikke-jernholdige metaller. 

RS PRO-sortimentet leveres nu fra RS i EMEA-regionen og Asien og Stillehavsområdet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079