23948sdkhjf

Lemvigh-Müller leverer nu ekspres endnu længere fra Horsens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Danmarks største stål- og teknikgrossist har i Horsensområdet føjet flere postnumre til ekspreslevering, så håndværkere i endnu flere byer kan få bragt varer ud inden for en time.

Håndværkere på opgave i Horsens og omegn, som i en ruf skal bruge bits, kabler, komponenter eller værktøj for at løse opgaven hos en kunde, kan nu benytte sig af ekspreslevering til døren inden for en time fra landets største grossist, Lemvigh-Müller.

Stigende tendens

Den udvidede afstand for time-levering fra håndværkerbutikken på Grønlandsvej i Horsens skyldes bl.a., at butikken har set en stigende tendens, siden ekspreslevering blev indført i Horsens i september. Det fortæller salgschef hos Lemvigh-Müller Henri Bugge:

”På samme måde som i Aarhus har kunderne på Horsensegnen taget pænt imod ekspresleveringen, og derfor vil vi gerne imødekomme endnu flere af dem, som ikke altid på forhånd ved, hvilke materialer de får brug for på en arbejdsdag”, siger han.

Lemvigh-Müllers ekspreslevering er inddelt i tre zoner, hvor zone 1 er den hurtigste og billigste. De nye postnumre er en del af zone 1. Håndværkeren, der bestiller ekspreslevering i løbet af en time, skal betale 99 kroner for servicen. For den pris leverer grossisten op til 4 paller og materiale på op til 6 meter i længden.

Læs mere om ekspreslevering.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.109