23948sdkhjf

Letvægts IP69K-kapsling i korrosionsbestandigt polycarbonat

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Den nye MBX-kapsling fra Multi-box vejer kun 50 % af en standard aluminiums-kapsling (MBA), er udført i korrosions-bestandigt, flammehæmmende polycarbonat og så er serien 100% kompatibel med de 10 mest solgte aluminiumskapslinger.

Multi-box' nye IP69K-kapslinger, som er udført i polycarbonat, er ideelle i områder med risiko for korrosion, ligesom de med beskyttelsesklasse IP69K kan modstå både støv, vand, højtryksvandstråler, dampstrålerensning eller kortvarig oversvømmelse. Prisen ligger tilmed 10% under standard MBA-kapslinger.

MBX findes i tre udgaver: Den hårdføre MBX Pro, som tåler slag op til slagstyrke IK10, mens de to forskellige MBX Basic-serier har slagstyrke IK08.

MBX-kapslingerne kan i lighed med resten af Multi-Box’ kapslingssortiment kundetilpasses mht. både farve og hultagning mm.

Flammehæmmende materiale
Brandbarheden på MBX Pro-materialet er klassificeret i hht. UL 94V-0/5VA, hvor flammen stopper indenfor 60 sekunder og hverken dråber af smeltet plast eller sammensmeltning af materialet accepteres, mens de to MBX Basic-serier er klassificeret i hht. UL 94V-2 , hvor flammen slukker indenfor 30 sekunder, men dråber af brændende, smeltet plast accepteres.

 Læs mere om Multi-Box MBX-kapslingerne på vores hjemmeside

Ring til os idag for at høre mere på tlf. 75 800 310 eller besøg vores e-shop


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Billeder & videoer

MBX PRO-serien er specielt designet til brug i industrielle- og udendørs applikationer. MBX BASIC kapslinger med gråt låg af polycarbonat er specielt designet til industriel anvendelse.MBX BASIC kapslinger med transparent låg af polykarbonat er specielt designet til industriel anvendelse.

Send til en kollega

0.082