23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hygiejnedesignede kapslinger i rustfrit stål fra ETA

Med de stadig stigende hygiejnekrav, er det af afgørende betydning for fødevarebranchen at benytte hygiejnisk inventar, som hurtigt og effektivt kan rengøres.

MTO’s serie af kapslinger i rustfrit stål kombinerer design og funktion med fokus på effektiv rengøring, glatte overflader og lang levetid.

Rustfrit stål er på grund af sine unikke egenskaber et meget anvendt materiale i fødevareindustrien.  Indledningsvist er korrosionsbestandigheden for rustfrit stål langt større end de øvrige, bløde ståltyper.  Rustfrit stål tåler både høje og lave temperaturer og så sikrer den glatte overflade rengøringsvenlighed og beskytter mod samling af bakterier.

MTO tilbyder et stort program i rustfrie stålkapslinger fra italienske ETA: Fra trykknap kasser, klemkasser, vægskabe, pulte og vægskabe til operatørpanelløsninger på svingarme.

Glatte overflader og enestående modstandsdygtighed
Produkterne garanterer enestående modstandsdygtighed overfor aggressive kemikalier og desinficering. De har en hygiejnisk udformning, som i modsætning til traditionelle produkter, hvor bakterier kan skjule sig i hjørner og samlinger, udmærker sig ved jævne, glatte overflader. Det betyder samtidigt, at der skal bruges langt færre ressourcer på rengøring.

Hovedparten af ETA’s produkter kan fås i både standard rustfrit stål type 304 og i en speciel syrefast udgave, type 316. Den kemiske sammensætning i den syrefaste udgave gør stålkvaliteten mere korrosionsbestandig, så den kan udsættes for større kemiske påvirkninger.

I serien af rustfrie skabe fra ETA tilbydes skabe med dybttrukket låg med afrundede hjørner og uden svejsning, som man kender det fra køkkenvaske. Der benyttes en rengøringsvenlig, opskummet siliconepakning, som kan modstå rengøringsmidler samt kemikalier og tåler temperaturer fra 50 til +200 °C.

Kundetilpassede løsninger og flere IP-klasser
Hovedparten af ETA’s skabe er IP55 (støvskærmet og beskyttet mod vandstråler) eller IP66 (støvskærmet og beskyttet mod kraftige vandstråler). En del produkter er IP69K og tåler både højtryksspuling og høje temperaturer.

Af øvrige produktkarakteristika fremhæves bl.a. skabe og pulte med skråt tag, som afleder vand og forhindrer bakterievækst, skabe med enkelt- og dobbeltdør, blank dør eller plexidør samt kasser med blank eller udstandset låg med huller til knapper.

Både ETA og MTO er yderst fleksible, hvad angår tilpasning og modificering af produkter, og mulighederne for kundetilpassede løsninger (f.eks. udskæringer og huller efter behov) er mange.

Ring til MTO og få en snak om, hvordan en investering i hygiejnedesignede produkter kan minimere risikoen for kontaminering, nedbringe rengøringsbehovet, minimere udstyrets nede-tid samt øge driftsikkerheden og produktiviteten.

Se alle MTO's produkter til fødevareindustrien i kataloget til højre eller i vores e-shop.

Kontakt Christian Stampe Laursen på tlf. 75 806 337 eller mail: csl@mto-electric.dk

 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047