23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optidrive IP66 frekvensomformer designet til brug i vådrum

Den unikke IP66 frekvensomformer fra Invertek, som er sikret mod indtrængen af støv og vandstråler, byder på nem installation og brugervenlig programmering. Fås til alle Optidrive E3-varianter op til 7,5kW/10HP i tre forskellige kabinetstørrelser.

Det kan være en udfordring at få frekvensomformere til at fungere driftssikkert og omkostningseffektivt i krævende miljøer, hvor udstyret dagligt udsættes for f.eks. vandstråler, støv og skrappe rengøringsmidler.

Med Optidrive IP66 præsenterer MTO en frekvensomformer, som er designet til brug i vådrum med hyppig afvaskning.

Optidrive E3 – en ny generation af frekvensomformere
Engelske Invertek har med E3-serien lanceret en ny generation af frekvensomformere, der kan hastighedsregulere flere typer forskellige motorer: IE2, IE3 og IE4. Udover standard asynkronmotorer gælder det også permanent magnetmotorer, børsteløse DC-motorer og synkronmotorer.

Standard frekvensomformerne fra Invertek er IP20, men Invertek tilbyder ligeledes en serie specielt udviklet til hårde miljøer, som fødevareindustrien. Med tætningsklasse IP66 er kabinettet både sikret mod indtrængen af støv og tåler højtryksrensning. Frekvensomformeren udmærker sig endvidere ved korrosionsbeskyttede køleplader.

IP66 udgaven findes op til 7,5kW og kan leveres i udgaver med betjening direkte på fronten, retningsomskifter, potentiometer og aflåselig indgangsafbryder, eller med en front kun med display.

Nem installation og brugervenlig programmering
Med en række forudindstillede parametre er frekvensomformeren nem at installere og brugeren kan hurtigt klare programmeringen med Optistick eller fri PC-software.

Alle modeller fås med eller uden afbryder. Udgaven med afbryder har lokalt potentiometer til hastighedsregulering og programmerbar FWD/OFF/REV-knap til hånd/automatiske applikationer.

Inverteks frekvensomformere er som standard med indbygget EMC-filter Cat C1 iht. EN61800-3:2004, som reducerer elektrisk støj. Som noget unikt tilbyder Invertek også frekvensomformere i en udgave til hastighedsregulering af 1-fasede motorer.

Som tilbehør kan fås blandt andet fås eksternt display og tastatur, samt en række kommunikations-muligheder og indbygget bremsemodstand.

Ring til os og få en snak om, hvordan en investering i hygiejnedesignede produkter kan minimere risikoen for kontaminering, nedbringe rengøringsbehovet, minimere udstyrets nede-tid samt øge driftsikkerheden og produktiviteten.

Kontakt Christian Stampe Laursen på telefon 7580 6337 eller på csl@mto-electric.dk.

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047