23948sdkhjf

Liv og glade dage til rejsegilde på Multihal i Hedensted Kom

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

Elever og lærere på Stenderup Skole deltog i rejsegildet på ny Multihal, som BASE Erhverv as har i totalentreprise. For eleverne var det første gang, de trådte ind i hallen.

Der var liv og glade dage på Stenderup Skole i Hedensted Kommune, da der var rejsegilde på ny Multihal fredag den 24. januar. Stenderup Multihal opføres af BASE Erhverv, og afleveres til sommer som tilbygning. Projektet omfatter en ny multihal på ca. 720 m2 og tilliggende byggeri på ca. 410 m2 i én etage. Som led i projektet er en mindre ”knast” revet ned. Totalentreprisen er udført i samarbejde med Ginneruparkitekter A/S og ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S. Alle skolens elever var til rejsegilde – og glæden var til både at høre og se. Det var første gang, eleverne stiftede bekendtskab med multihallen indefra efter at have fulgt projektet fra klasselokalernes vinduer.

På rejsegildet sagde skoleleder Anders Harfot bl.a.: -For ca. ½ år siden stod I på en græsplæne, hvor der holdt en gravko, som skulle grave et lille hul i jorden. Nu står vi her igen, et halvt år senere, i en halv hal, der er halv færdig. Og det er bare supergodt. Et rejsegilde er en fejring af, at man er nået næsten halvvejs i et byggeri, og derfor fejrer vi i dag, at vi er halvvejs i vores byggeri. For jer børn handler det om at gå rundt og kigge indenfor de afspærringer, der nu er. Og børn – er I mere sultne, så må I gerne gå i pølsevognen… og det har flere af jer da også fundet ud af ��

Projektleder Jonas Egeskov Jensen, BASE Erhverv sagde bl.a.: -Stort tillykke til Stenderup Skole med multihallen, og en stor tak for det gode samarbejde. Vi har haft gode diskussioner, og mødt hinanden på mange punkter, så det har været dejligt. Desuden en stor tak til lærere, elever og forældre for at respektere vores arbejdsområde. Vi lavede en kontrakt kort før sommerferien, og kort før efterårsferien stod vi herude i blæsevejr og regnvejr, og gravede et lille hul for at få gang i det hele – og lige efter jul fik vi lukket hallen, og sat varme på. Nu kan I så se resultatet af de sidste tre-fire måneders arbejde. At vi er kommet så godt fra start, skyldes det team, der har hjulpet os. Og jeg vil godt sige en stor tak til Ginnerup Arkitekter og ingeniørfirmaet Viggo Madsen. Det er dem, der har støbt kuglerne til det, som vi ser i dag. Også en stor tak til Hans’es drenge, der udførte selve gravearbejdet, og så fik vi nogle betonbisser til at lave alt det her, og rejse det hele, efterfulgt af Jysk Tagpap til at lukke det hele i en sjælden tørvejrsperiode i november – og det lykkedes. Her til sidst er det Per’s tømrersvende, samt de unge elektrikere og VVS-svende, der svinger taktstokken herinde, og som skal gøre det hele færdigt, og det glæder vi os til.

Lars Poulsen, byrådsmedlem i Hedensted Kommune og formand for byggeudvalget sagde bl.a.: -Jeg var med til at tage det første spadestik for et halvt år siden, og nu står vi i en hal, der er så langt, at vi kan se hvad det bliver til. Et rejsegilde er jo en hyldest til håndværkerne, og det ser rigtig godt ud. Og jeg synes det er fantastisk, at lærere og alt personale, børn og håndværkere har kunnet gå hånd i hånd uden et eneste problem. Og vi står med det her gode resultat i dag. Så jeg synes, at vi børn skal råbe et højt hurra for håndværkerne, og alle jeres lærere og alle de ansatte på skolen fordi de er så dygtige. Er I med på det?

Og det var de ��

Øverste foto: Lars poulsen, byrådsmedlem og formand for byggeudvalget.

Med diktafon fra talerstolen: Skoleleder Anders Harfot, Stenderup Skole.

Fra talerstolen: Projektleder Jonas Egeskov Jensen, BASE Erhverv as.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109