23948sdkhjf

Jablocom Essence 3G bordtelefon nu også hos Eurochannels.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eurochannels ApS

Der er præmiere på 3. generation af den populære Essence 3G bordtelefon, der nu er klar til levering. Simpel bordtelefon der opfylder kravene til en funktionstelefon. Hos Eurochannels er vi glade for også at kunne tilbyde denne telefon i markedet.

Essence er en pålidelig og holdbar mobiltelefon (SIM-kortbetjent telefon). Det giver intuitiv brug, elleve genvejstaster, dedikerede knapper til opkaldsoverførsel, højttaler eller lydløs tilstand, kontaktsynkronisering med Google & Exchange og fjernadministration.
Med det velkendte design af en kontortelefon og solid udførelse er Essence en perfekt telefon til næsten enhver arbejdsplads, hvor fastnet telefonen står til udskiftning. Denne telefonmodel, der blev lanceret i 2020, er den tredje generation af en vellykket og bevist Essence-familie.

Intuitivt og behageligt
Elleve hurtigopkaldstaster, en overførselsknap, flerfarvede LED'er, højttaler eller lydløs tilstand gør det daglige brug mere behageligt. Har du et ubesvaret opkald fra din chef? Blinkende LED ved siden af ​​en genvejstast fortæller dig det. Er lydtilstand eller højttaler tændt? En dedikeret LED lyser og indikerer.

Synkroniserede kontakter
Takket være vores cloudtjeneste kan du synkronisere kontakter i din Essence-telefon med Jablotool, Google eller Microsoft Exchange-konto. Det er meget lettere at foretage opkald med en opdateret adressebog altid til rådighed.
I vores cloud kan du også fjern kontrollere dine ubesvarede opkald og indgående beskeder eller viderestille indgående opkald til en kollega - også når du rejser.

Effektiv cloudadministration
Bordtelefoner, der bruges i virksomheder og institutioner, har brug for effektiv administration. Vores cloudadministration er både intuitiv og designet til professionelle. Det giver administratorer et komplet overblik over telefonstatus og giver dem mulighed for at dele virksomhedens adressebog, definere brugerrettigheder, oprette regler for viderestilling af opkald osv. Intuitivt. Med bare et par klik.

Garanteret kvalitet
Essence er en pålidelig bordtelefon til daglig brug. Modelnummer er  GDP-06e og er den tredje generation af den succesfulde Essence-familie. Som et bevis på vores tillid til dens kvalitet yder producenten en tre-års garanti.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eurochannels ApS

Nr Øksevej 67
9460 Brovst
Danmark
Eurochannels ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079