23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED lys giver bedre belysning og energibesparelser

Ishøj Mekaniske har fået de gamle, udtjente lysarmaturer udskiftet i produktionen til fordel for nye, moderne og energibesparende LED lys.

Med det nye LED lys sparer Ishøj Mekaniske både strøm, penge og CO2-udledning, hvilket er et led i virksomhedens miljøcertificering.

Det nye LED lys har samtidig givet os en markant bedre belysning til gavn for arbejdsmiljøet, som øger effektiviteten af vores arbejde med drejede og fræste emner i rustfri stål, messing, aluminium, PVC mm.

”Det nye LED lys er en effektiv, energivenlig og bæredygtig løsning for Ishøj Mekaniske, som gør, at vi hver dag sparer strøm og derved reducerer vores omkostninger. Det skulle gerne have tjent sig selv hjem på fem år,” fortæller Ishøj Mekaniskes direktør, Allan Rasmussen.

Med det nye LED lys kommunikerer amarturerne trådløst med hinanden og kan indstilles via en app, som styres fra en telefon. I modsætning til Ishøj Mekaniskes gamle lysanlæg tændes lyset nu kun i områder, hvor der er aktivitet.

Lyset følger aktiviteten i maskinfabrikken
”Er der ikke nogen i den ene ende af maskinfabrikkens produktionslokale, slukker lyset automatisk efter en time uden aktivitet. Det er desuden muligt for os at regulere på lysstyrken, som også regulerer sig efter dagslyset og skruer ned, når der kommer tilstrækkeligt med lys ind ad vinduerne. Det sparer os for en helt masse strøm og omkostninger i modsætning til det gamle anlæg, som kørte for fuld knald hele dagen,” fortæller Allan Rasmussen.

Han fortæller videre, at udskiftningen er en konsekvens af Ishøj Mekaniskes miljøcertifikat, der gør sig gældende på maskinfabrikkens drejning og fræsning af emner i rustfri stål, messing, aluminium, PVC mm.

”Det har været et mål i vores miljøcertificering at få LED lys i produktionslokalet, da det er vigtigt for os at leve op til miljøkravene. Vi forventer desuden at få monteret nyt LED lys i maskinfabrikkens vaskelokale og lagerområde i løbet af år 2020.”

Større fleksibilitet i produktion af drejede og fræste emner
LED lyset har samtidig givet Ishøj Mekaniske en bedre belysning, som ifølge Allan Rasmussen skaber større fleksibilitet i produktionen af drejede og fræste emner.

”Det nye LED lys er bedre end forventet. Vi kan nemt bytte rundt på arbejdsområder, da vi i stedet for at have fuld lysstyrke døgnet rundt kun behøver fuld styrke på lyset i de områder, hvor vi programmerer, betjener og rengør vores maskiner til CNC-drejning og CNC-fræsning. Samtidig har vi har fået bedre belysning til gavn for medarbejderne, som hver dag arbejder med drejning og fræsning af emner i rustfri stål, messing, aluminium, PVC mm. Den bedre belysning er derfor både tilpasset vores arbejde, og det er med til at øge produktiviteten og effektiviteten.”

Ishøj Mekaniskes nye LED lys er ifølge Henrik Holmgren, direktør for LTech, der har leveret og monteret lyset hos Ishøj Mekaniske, en helt ny, moderne teknologisk belysningsløsning, som har lang levetid.

”Det er unikt, at amarturerne kan kommunikere trådløst med hinanden, og det er en fremtidssikker og fleksibel løsning, som egner sig godt, hvis man som Ishøj Mekaniske har et ønske om at spare energi med den rigtige belysningsløsning,” fortæller han.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.047