23948sdkhjf

PRO-CONSULT sikrer et pyntet påskebord

| Medlemsnyhed | Indrykket af PRO-CONSULT

I disse tider, er mange fabrikker i gang med at bygge deres lager op med varer til påsken.

Ligesom op til jul, er det en vigtig tid for virksomhederne, med stort tidspres og ingen tid til nedbrud. Nedbrud kan betyde, at man misser en deadline og få bøder i 100.000-kroners klassen.

Da en af de danske papirfabrikker, som bl.a. laver servietter til påskebordene, fik nedbrud forleden, fik de travlt med at finde en løsning. Efter kontakt til maskinbygger, som først havde tid efter 14 dage, anbefalede maskinbygger at man kontaktede PRO-CONSULT.

Vores tekniker finder ud af, at en motor er helt død. Vi får samtidig at vide, at de venter en motor retur fra reparation dagen efter, som kan sættes på. Da den kommer på, kører den desværre alt for hurtigt, så vi kører ud igen og tager den med hjem på værkstedet.
Her finder vi ud af, at også encoderen er helt død. Samme aften er vi dog klar, og denne gang med en universal-encoder og får det hele sat sammen – både mekanisk og elektrisk, for derefter at teste at det hele virkede efter planen.

Står du med et nedbrud og ikke kan vente, så kontakt os med det samme. Vores teknikere rykker ud med kort varsel og arbejdere gerne natten igennem for at få jer i gang igen.

PRO-CONSULT Nordens mest alsidige leverandør/reparatør af elektronik til industrien.
Kontakt os på telefon +45 4648 2060 eller office@proconsult.as
Læs mere om os på: www.proconsult.as


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PRO-CONSULT

Fabriksvænget 2 B
4130 Viby Sj.
Danmark
PRO-CONSULT

Send til en kollega

0.125