23948sdkhjf

Industri 4.0 – begynd med at digitalisere papirarbejdet

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

Industri 4.0 handler kort og godt om at integrere den digitale verden og den fysiske produktion for dermed at skabe mere værdi for virksomheden og dens kunder.

Men hvor kan man begynde, hvis man som produktionsvirksomhed ønsker at digitalisere sine produktionsprocesser?


Hos NAVEKSA, der udvikler tillægsmoduler og apps til produktions- og logistikvirksomheder med Microsoft Dynamics 365 Business Central eller NAV som forretningssystem, har man i mere end 10 år arbejdet med at hjælpe produktionsvirksomheder med at digitalisere og effektivisere produktionsflows – og her er meldingen klar:

”Begynd med at kortlægge papirarbejdet i produktionen”.

Ordene er Bent Korsgaards, Product Manager hos NAVEKSA, og han fortsætter:

”Hos NAVEKSA har vi set det om og om igen ude i produktionshallerne - der er virkelig meget at hente i form af tidsbesparelser, færre fejl, højere kvalitet og generelt bedre overblik ved at fjerne de tunge, papirbaserede processer og erstatte dem med en digital løsning. Hvis man som virksomhed synes, det kan være uoverskueligt at gå i gang med at transformere en produktion, som man måske har kørt på en bestemt måde i en del år, så kommer man som udgangspunkt langt med at se på, hvilke papirer der flytter med rundt. Papirerne understøtter jo de processer, der er, uanset om man har kortlagt dem i detaljer eller ej - eller om de faktisk (stadig) svarer til den proces, man har kortlagt”.

 

Bent Korsgaard tilføjer, at en kortlægning af papirarbejdet ikke bør stå alene:


”Kortlægning af papirarbejdet er et godt udgangspunkt. Det handler selvfølgelig også om at se processerne i en helhed, og gøre sig tanker om hvor, hvordan og med hvilke værktøjer, man kan skabe merværdi i fremtiden. Merværdi er også at reducere de administrative omkostninger".

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Send til en kollega

0.11