23948sdkhjf

Industrielle 3- og 4G-routere fra NavigateWorx

| Medlemsnyhed | Indrykket af M-Comp A/S

Når der er langt til den nærmeste internetforbindelse, er det oplagt at bruge en GSM-router.

NavigateWorx er et ungt firma, som specialiserer sig i IIoT og M2M. De tilbyder en serie af industrielle GSM-routere, der er udstyret med en række smarte features som cloud-baseret batch management og serielporte. Enhederne har et stort temperaturområde på -40 til +75 °C og fungerer i fugtige omgivelser med op til 95% RH.

NR300 er lillebror og understøtter ikke så mange muligheder som NR500, men er ikke desto mindre et stærkt bud på en minimalistisk 4G GSM-router, som f.eks. kunne finde anvendelse ved små decentrale målestationer. Her er en enkelt LAN-port, RS232 og RS485 samt et strømstik. Den kompakte størrelse (93,3 (H) x 82,8 (B) x 28,8 (D) mm) gør det let at integrere routeren på steder med kun lidt plads. Ligesom sine storebrødre kan den monteres på DIN-skinne.

NR500 Standard og Pro er de to store modeller. Standard fås med to LAN-porte, mens Pro har fire.  Begge udgaver er udstyret med RS232, RS485 samt Digital I/O, som f.eks. kan kontrolleres via SMS og udlæse et status-bit eller starte en maskine. Der kan vælges imellem routere til 3- og 4G, og det er muligt at tilkøbe et GPS-modul. Også disse modeller er kompakte (106 (H) x 106 (B) x 40 (D) mm).

Alle tre router-modeller bruger eksterne antenner, understøtter dual SIM og har flere forskellige fail-over modes: data limited, no network, network denied og data connection fail.  Dette sikrer en ordentlig og stabil forbindelse. Enhederne kan tilgås via en cloud-platform, hvor det er muligt at styre og konfigurere en enkelt såvel som flere routere på én gang, og på den måde spares en masse tid ved ikke at skulle fysisk rundt til hver enkelt enhed eller tilgå dem via det almindelige remote management-system en efter en.

NavigateWorx søger konstant at give deres produkter merværdi, og de udgiver ofte nye apps til deres routere. Nyeste skud på stammen er en udvidelse, som gør det muligt koble routerne direkte på en Modbus-linie (PLC-styring). Her kan de køre som både gateway, master, slave og alarm. Der laves en direkte forbindelse til en fjerncomputer, og på den måde passer routerne rigtig godt ind i en SCADA-opstilling (Supervisory Control And Data Acquisition). Især Modbus Master med MQTT-protokol åbner for et cloudbaseret SCADA med de fordele, det giver i forhold til datasikkerhed, lagerplads, processering og overvågning.

For yderligere oplysninger kontakt:
Lars Nordberg-Hansen
Telefon: 8753 8810 Mobil: 2230 5000
E-mail: lnh@m-comp.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
M-Comp A/S

Kometvej 8D
8700 Horsens
Danmark
M-Comp A/S

Send til en kollega

0.125