23948sdkhjf

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

Landets største uvildige energirådgiver, Dansk Energirådgivning, får med en ændret ejerstruktur tilført kompetencer, som gør den bedre rustet til at udvikle nye forretningsområder.

Danmarks største uafhængige virksomhed indenfor biogas- og energirådgivning, Dansk Energirådgivning, har med en ny hovedaktionær fået en stærk partner til at sikre fremtidig vækst og forretningsudvikling. Jon Malthe-Bruun overtager den oprindelige stifters, Lars Waage Petersen, og Finance Zealands aktier.

- Vi har gennem virksomhedens levetid haft en kraftig vækst. De seneste 2 år har vi brugt mange ressourcer på at styrke organisationen. Nu er vi klar til at fortsætte væksten indenfor biogasservice og vores Opteamize-koncept, som er målrettet besparelser i SMVer. Med den nye ejer får vi en partner, der kan tilbyde kapital og samtidig har kompetencer til at være med til at tage større markedsandele indenfor det kendte og samtidig medvirke til at udvikle det ukendte, udtaler Michael Kamstrup Søndergaard, adm. direktør i Dansk Energirådgivning.

Vækstvirksomhed op på næste niveau

Virksomheden stod i 2019 for mere end 30% af de samlede indberettede energibesparelser i Danmark. Samlet set er virksomhedens omsætning de seneste fem år vokset med ca. 30% om året, og bundlinjen er mere end fulgt med. 2019 har været det bedste år i virksomhedens historie; godt hjulpet på vej af realiseringen af nogle kontrakter ifm. aktiehandlen.

- Vi vil fortsat fremad med vores virksomhed. Vi har en sund kerneforretning, som vi hele tiden har bygget på. Vi fået en god service-forretning på plads gennem de seneste 2 år, og nu ønsker vi at øge aktiviteterne på denne del. Med vores nye partner er vi bedre rustet til dette, udtaler Thomas Kristiansen, medejer i Dansk Energirådgivning.

Dansk Energirådgivnings administrerende direktør, Michael Kamstrup Søndergaard, fortæller, at man i løbet af de seneste 2 år har styrket de administrative processer og udviklet organisationen. Desuden har virksomheden etableret kontor i Odense og datterselskab i Tyskland. Nu skal denne udvikling bruges til at øge service-forretningen både i Danmark og i Tyskland.

- Med det øgede fokus på klimaudfordringerne forventer vi, at det vil øge efterspørgslen efter vores produkter, som retter sig både mod optimering af energi, som kan lagres, samt reduktion af CO2. Både i Danmark og i udlandet, udtaler Michael Kamstrup Søndergaard.

 ---

Dansk Energirådgivning, som i dag har godt 35 ansatte, startede i 2007. De primære forretningsområder er energirådgivning til erhvervslivet efter princippet om no-cure-no-pay og rådgivning til og service af biogasanlæg hos bl.a. landmænd.

Jon Malthe-Bruun bliver hovedaktionær med 60% af virksomheden. De resterende 40% ejes af to af de tre oprindelige ejere; Thomas Kristiansen og Nicolaj Ørskov Olsen.

---

Kontakt:

Michael Kamstrup Søndergaard, adm. direktør, 22 50 05 82, mks@danskenergiraadgivning.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.063