23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ishøj Mekaniske producerer på højtryk under corona-epidemien

Vores CNC-maskiner arbejder på højtryk i alle hverdage og producerer de drejede og fræste emner i rustfri stål, messing, aluminium eller PVC, som vores kunder efterspørger.

Vi gør os samtidig store anstrengelser for at følge både statsministeren, myndighedernes og Dansk Industri’s seneste anbefalinger til at bekæmpe den udbredte coronavirus (COVID-19).

”Vi gør os umage for, at både eksisterende og nye kunder oplever den samme gode kvalitet og hurtige levering af vores fræste og drejede emner. Men vi tager naturligvis alle forholdsregler i brug,” siger administrerende direktør hos Ishøj Mekaniske, Allan Rasmussen, og fortsætter:

”Vi er blandt andet opmærksomme på, at ingen af vores medarbejdere arbejde tæt sammen i produktionen, og administrationen er rykket på anden matrikel.”

Alle er nu blevet personligt kontakt vedrørende fysiske møder hos Ishøj Mekaniske, der gennem den kommende tid bliver aflyst. Kunder, samarbejdspartnere og venner af huset kan dog komme i kontakt med os på alle hverdage telefonisk, via mail eller videokonferencer.

Vi følger fortsat situationen tæt og opdaterer vores hjemmeside efter behov.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.031