23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Coronavirus Covid-19 information til Spicas kunder

Spica Technology holder fortsat gang i produktionen, men vi har taget vores forholdsregler for at undgå smittespredning af Covid-19. Det her kan det betyde for dig som kunde.

Hos Spica Technology tager vi vores forholdsregler mod Coronavirussen Covid-19 i Danmark. Vi følger regeringens anbefalinger for at reducere smittespredning blandt vores medarbejdere, kunder og venner af huset.. Vi holder ikke lukket, men vi vil arbejde med begrænset ressourcer over de kommende uger.

Begrænset ressourcer betyder, at nogle af vores medarbejdere vil arbejde hjemmefra, andre vil arbejde på skift ude i produktionen uden personlig kontakt. For dig som kunde kan det derfor betyde, at du kan opleve en længere respons- og leveringstid end normalt. Vi gør vores bedste, for du ikke oplever en ringere service. Men vi værner om vores medarbejderes sikkerhed og sundhed.

Hvis du har spørgsmål til dine eksisterende ordrer, eller før du afgiver en ny ordre, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 86 80 14 40.

Spica Technology ApS
Ørstedsvej 5
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28713053
P nummer: 1011346622

Kontaktperson

BT
Benny Thomsen
Marketingansvarlig
bto@spicatech.dk

Send til en kollega

0.05