23948sdkhjf

Deltag i produktionsledernetværk efter Corona-krisen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Produktions Univers

Få sparring med andre produktionsledere om hvordan man nedbryder barrierer i hverdagen, bruger digitalisering og automatisering til effektivisering af virksomheden, eller måske hvordan man klarer nye udfordringer i forbindelse med Coronavirus.

Vi ved godt at det ikke er tiden at skulle bede folk om at samle sig og deltage i møder der ikke er livsnødvendige.

Men når vi når om på den anden side af Corona-krisen og situationen atter er under kontrol, står der en lang række mindre virksomheder som vil være ekstremt pressede og hvor forandring kan være nødvendig for at overleve. Her er det igen tid til at stå sammen.

Deltag i et produktionsledernetværk, hvor i kan få fortrolig sparring med andre ledere, der står i samme situation som dig selv, og lær af hinandens udfordringer og succeser, i hverdagen efter Covid-19.

Netværksmøderne vil være tematiserede indenfor digitalisering og automatisering og hvordan disse emner rent praktisk kan implementeres i mindre produktionsvirksomheder. På netværksmøderne vil der være spændende oplæg fra rådgivere, konsulenter, leverandører eller case-virksomheder. Oplæggene vil være målrettet de mindre virksomheder. Efter oplæggene kan temaer diskuteres i forhold til brug i deltagervirksomhederne.

Digitalisering og automatisering er enormt effektive midler når produktionen og administrationen i virksomheder skal effektiviseres og ofte ser man en markant forbedring på bundlinjen. Derfor kan netop disse emner være en effektiv måde at få virksomheden tilbage på rette sport hurtigst muligt efter Coronavirus.

Vi tilbyder netværket i samarbejde med Industriens Fond. Netværket startes op, når smitterisikoen er kommet under kontrol og regeringen igen vurderer at det er forsvarligt at færdes frit.

Læs mere om Produktionsledernetværket

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Produktions Univers

Spettrupvej 7B
8722 Hedensted
Danmark
Dansk Produktions Univers

Send til en kollega

0.062