23948sdkhjf

Sådan vælger du varmepumpe montør

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Står du og skal vælge varmepumpe? VS Automatic kommer her forslag til hvad du skal være opmærksom på når du vælger varmepumpe montør.

Er virksomheden VE-godkendt?
VE-Godkendt installatør er en certificering, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere områder indenfor installeringen af vedvarende energiløsning. Ydermere ved at vælge en VE-installatør, sikrer du at du får en fagmand specialiseret indenfor varmepumpeløsninger.

VS Automatic er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen til håndtering af opgaver indenfor vedvarende energi.

Læs om hvorfor du skal vælge VE-godkendt virksomhed: Hvorfor vælge en ve-installatør til at opsætte din varmepumpe i 2020

Er virksomheden KMO-godkendt?
Når du skal vælge varmepumpe montør er det vigtigt at du tjekker efter om din installatør er KMO-godkendt.

KMO-godkendt betyder at virksomheden er autoriseret indenfor arbejde med kølemidler, hvilket er en nødvendighed når man arbejder med varmepumper.

VS Automatic er KMO-godkendt montør, dette sikrer vores kunder tryghed og rigtig håndtering af kølemiddel, når vi udfører varmepumpe montering.

Husk det lovpligtige serviceeftersyn
En varmepumpe service er lovpligtigt. Der er derudover vigtigt, fordi varmepumpen er mekanisk elektronik, og skal derfor vedligeholdes for at køre optimalt.  

VS Automatic’s kvalificerede og uddannede montører kører ud til dig og hjælper med at installere den helt korrekte løsning og hjælper dig også med at overholde det lovpligtige eftersyn.

VS Automatic tilbyder autoriseret service, montage og reparation
Vores priser på både varmepumpen og installationen er yderst konkurrencedygtige, og vi fører de bedste varmepumpe mærker på markedet: Panasonic, Daikin og Mitsubishi. VS Automatic A/S er Panasonic Pro Partner – Det betyder, at vi lever op til en række høje krav inden for installation af varmepumper og ventilationsanlæg.

Det kræver en faguddannet montør at installere en varmepumpe, og vi har mange hænder til rådighed på tværs af vores 3 afdelinger. Det er lovpligtigt for flere af pumpetyperne, at de installeres af en professionel, da nogle skal kobles til vandforsyning og radiatorsystemerne.

 

Læs hele indlægget her: Sådan vælger du varmepumpe montør


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.109