23948sdkhjf

Stille i produktionen? Brug tiden på energibesparelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energirådgivning A/S

I en tid hvor mange virksomheder desværre oplever, at indtjeningen er gået lidt i stå, kan det være en god idé at få belyst, hvor der kan optimeres og spares omkostninger. Med energioptimering kan I både styrke bundlinjen og skåne miljøet.

Har du overblik over energiforholdene i din virksomhed, eller er det på tide til at få tjekket op på, om produktionsanlæggene, ventilationen eller noget helt tredje ikke bruger unødvendig energi?

I Dansk Energirådgivning har vi i over 12 år tilbudt virksomheder at få foretaget en gratis og uforpligtende energiscreening. En del af de screeninger resulterede i, at vi sidste år sparede vores kunder for samlet set 267.120 tons CO2.

Grib muligheden for at få indblik i, hvordan din virksomhed kan spare energi og derved reducere både energiregningen og klimaaftrykket.

 Med en energiscreening får du:

  • Analyseret din virksomheds forbrugsdata
  • En gennemgang af dine bygninger og anlægs energimæssige tilstand, herunder screening af f.eks. klimaskærm, ventilation, pumper, kedler, udsugning, afkøling og belysning
  • Overblik over mulighederne for energibesparelser
  • Anbefalinger til rentable energiinvesteringer, som reducerer energiforbruget og styrker din virksomheds bundlinje og grønne profil

 

Book en GRATIS energiscreening

 

No cure, no pay

I Dansk Energirådgivninger arbejder vi efter konceptet ”no cure, no pay”. Det betyder, at vi ikke modtager honorar, før der er realiseret energibesparelser.

Ønsker du på baggrund af energiscreeningen at gå videre med at gennemføre energibesparelser i samarbejde med Dansk Energirådgivning, finder vi sammen dén aftaleløsning, som passer bedst til din virksomheds ønsker og behov. Læs mere om vores forskellige koncepter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energirådgivning A/S

Glarmestervej 18B
8600 Silkeborg
Danmark
Dansk Energirådgivning A/S

Send til en kollega

0.094