23948sdkhjf

Vælg den rigtige metode til at fjerne statisk elektricitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vi har et stort program til eliminering af statisk elektricitet til alle slags applikationer.

  • Til applikationer med høje hastigheder, store overflader eller komplekse geometrier tilbyder vi luftbaserede ioniserings løsninger.
  • Til applikationer med letvægtsmaterialer, hvor selv en lille mængde luftstrøm kan forstyrre produktet, tilbyder vi ikke-luftbaseret ioniserings løsninger.

Materialer som papir, plastik og tekstiler indeholder normalt et lige antal positive og negative ladninger. Friktion kan forstyrre denne balance, hvilket medfører, at materialet bliver elektrisk ladet. Metal bliver fuldstændig afladet, når det bliver jordet, hvorimod isolatorer som fx plast ikke kan jordes, da det ikke leder elektricitet. Derfor er man nødt til at ionisere dem for at gøre dem neutrale igen.

Vores løsninger virker ved, at de producerer og sender en masse negative og positive ioner hen imod en elektrisk ladet genstand, genstanden tiltrækker så de nødvendige antal positive eller negative ioner for at blive afladet/neutral.

Løsninger med trykluft

  • Ion luftknive fjerner statisk elektricitet fra plast materialer, net, blade, ark og folie samt andre produktoverflader, hvor iturivning, blokering og voldsomme stød er et problem. Den tynde plade af luft fejer overflader rene for statisk elektricitet, partikler, støv og snavs. Produktionshastighed, produktkvalitet og overflade-renlighed kan kraftigt forbedres. Luftkniven giver kraftfuld eliminering af statisk elektricitet og forhindrer blokeringer og iturivning, modvirker stød og forhindrer støvansamling i et område på op til 6,1 meter.
  • Ion ringblæsere danner en ring af ioniseret luft. Den fastspændes rundt om et emne og neutraliserer og rengør overflader i konstant bevægelse. Ion-ringblæseren, der producerer en ensartet 360˚ ioniseret luftstrøm, er nem at sætte rundt om et emne til eliminering af statisk elektricitet og snavs. Den er ideel til anvendelse på rør, kabler, stangpressede materialer, slanger, ledninger mm.
  • Ion luftkanoner neutraliserer statisk elektricitet og rengør på en afstand af op til 4,6 m uden nogen bevægelige dele. Den er ideel til områder, der er svære at nå eller hvor pladsen er begrænset og hvor der kræves en koncentreret strøm af statisk eliminerende ioner. Luftmængde og hastighed kan justeres efter behov ved brug af en trykregulator, som giver mulighed for at anvende luftkanonen til alt fra ‘light duty’ til ‘heavy duty’ applikationer.
  • Ion luftpistoler kombinerer en utrolig hurtig nedbrydning af statisk elektricitet med et lavt trykluftforbrug. Det er en ideel måde at fjerne både statisk elektricitet, snavs og støv fra tredimensionelle emner inden sammenbygning, emballering, maling eller færdigbehandling. Ion Luftpistolen neutraliserer og rengører på en afstand af op til 4,6 m.
  • Ion luftdyser leverer en koncentreret luftstrøm, der kan ramme et meget koncentreret punkt uden at forstyrre andre områder. Denne støjsvage, fokuserede luftstrøm giver mulighed for en utrolig hurtig nedbrydning af statisk elektricitet samt rengøring. Ion Luftdysen er den ideelle måde at fjerne statisk elektricitet og støv fra små dele inden vakuum filmindpakning/vakuumpakning, emballering, tryk, malerarbejde eller færdigbehandling.

Statiske eliminatorer uden trykluft

  • Ion-barer har en ioniserende skinne der eliminerer statisk elektricitet på papir, film og plastmaterialer, der kan tiltrække støv og snavs eller medføre iturivning og blokering. Den ioniserende skinne er el-drevet og har et kompakt design, hvilket betyder, at den passer til små indbygningsmål i maskiner, hvor elektriske ladninger genereres og kan neutralisere overflader inden for en afstand af 51 mm fra skinnen.
  • Punkt ionisering er en kompakt enkeltpunkts ioniseringsenhed, der er ideel til vindings-, tilbagevindings- og skæreopgaver. Den kan også monteres gennem et rør for at neutralisere statisk elektricitet, der opstår ved materialer i bevægelse. Enheden leverer en høj koncentration af positive og negative ioner for hurtig nedbrydelse af statisk elektricitet og kan neutralisere en hvilken som helst overflade inden for en afstand af 51 mm.


Ønsker du mere information?

Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om, hvordan du effektivt slipper for statisk elektricitet ved at downloade vores lille brochure i højre kolonne eller via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/statisk-elektricitet

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109