23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny drejebænk til CNC-automatdrejning af flere emner

Ishøj Mekaniske har i begyndelsen af marts fået leveret en ny drejebænk – en Miyano ABX-64 THY, som allerede er sat i drift.

Den nye drejebænk repræsenterer den nyeste teknologi i maskinindustrien. Sammenlignet med de gamle drejebænke har den en større drejediameter og flere revolvere, som giver plads til flere værktøjer ad gangen.

Den nye drejebænk blev bestilt i efteråret 2019, da direktør Allan Rasmussen var på EMO Hannover messen og sammen med resten af teamet fra Ishøj Mekaniske blev præsenteret for de nyeste CNC-maskiner til bearbejdning, fræsning og drejning af emner.

”Den nye drejebænk erstatter en af de gamle i vores produktion, fordi det er vigtigt, at vores CNC-maskiner repræsenterer den nyeste teknologi i maskinindustrien,” siger Allan Rasmussen og fortsætter:

”Det giver en større sikkerhed for medarbejderne på maskinfabrikken, og samtidig går vi jo op i rettidig omhu. Vi skal gøre tingene ordentligt med det rigtige udstyr, så vi kan levere de aftalte emner til tiden i den aftalte kvalitet til vores kunder.”

Større emner med flere finesser i rustfri stål, messing, aluminium mv.

Den nye Miyano ABX-64 THY adskiller sig ifølge Allan Rasmussen fra maskinfabrikkens øvrige drejebænke, da den har en større drejediameter på op til 65 millimeter på emnerne. Samtidig indeholder den flere revolvere med plads til op mod 36 roterende/faste værktøjer.

”Med den nye drejebænk kan vi producere drejede emner med flere forskellige finesser i én arbejdsgang. Det kan være emner i rustfri stål, messing, aluminium mv., afhængigt af kundernes behov. Miyano er desuden meget driftssikker, hvilket er en af de vigtigste ting for os, når vi vælger at investere i nyt udstyr,” fortæller han.

Et bedre arbejdsmiljø på maskinfabrikken

 Den nye drejebænk er udstyret med det nye lademagasin IEMCA Maestro 80, som giver et bedre arbejdsmiljø for Ishøj Mekaniskes medarbejdere. Den indeholder nemlig et lademagasin med elevator, som betyder, at materialet til emnerne – måske stålstænger på hver 65 kilo, automatisk løftes op i CNC-drejemaskinen ved hjælp af den indbyggede elevator:

”Tidligere var medarbejderne ofte nødt til at løfte de tunge stænger til emnerne op i drejebænkene. Men med lademagasinet i den nye drejebænk undgås de tunge løft. Det er vigtigt for mig at passe godt på mine medarbejderne, så færre bliver syge, og vi undgår løftskader,” siger Allan Rasmussen.

IMAS A/S
Geminivej 4
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK48248713
P nummer: 1001910957

Kontaktperson

AR

Send til en kollega

0.049