23948sdkhjf

Hold forbindelsen med den ældre generation!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Eurochannels ApS

Denne 4G bordtelefon er den oplagte løsning til bedsteforældrene der gerne vil være i kontakt med resten af deres familie over facetime eller messenger. App`en "min læge" kan desuden installeres så man fra hjemmet har kontakt med sin læge.

Bordtelefonen er en kombination af en tablet samt en mobil telefon i samme enhed. Telefonen er klar til brug efter man har isat simkort fra sin teleleverandør samt har installeret og konfigureret sin google konto. I play butik kan man hente de samme app`s, som man kan på en traditionel smartphone. Skærmen er på 8 tommer lige som en traditionel tablet. Dette gør man bedre kan se sine app´s i et større format samt bedre kan se, hvad der foregår på skærmen. I disse tider hvor ældre mennesker er afskåret for kontakt med deres familier er denne telefon den oplagte mulighed for at facetime mellem den ældre og yngre generation. Telefonen virker også perfekt sammen med app`en "min læge" så man kan fjernkonsultere med sin læge fra hjemmet.

Ønsker man at benytte headset istedet for røret så er det også en mulighed. Røret er forbundet via bluetooth så du undgår den snoet ledning som på en traditionel fastnet telefon. Telefonen kan køre på et dataabonnement via simkortet eller forbindes til det traditionelle WiFi netværk.

Eurochannels er leveringsdygtige i forskellige typer af bordtelefoner med simkort. Lige fra den traditionelle med trykknapper til androidbaseret touch løsninger. 

Kontakt os på mail: salg@eurochannels.dk eller telefon: 77 340 350. Vores produktchef har mange års erfaringer med bordtelefoner med simkort og sidder klar med rette vejledning.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Eurochannels ApS

Nr Øksevej 67
9460 Brovst
Danmark
Eurochannels ApS

Send til en kollega

0.047