23948sdkhjf

Specialfremstilling af gummi/metal bøsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Egen produktion hos Gravlund Industrigummi muliggør specialproduktioner i alle seriestørrelser

Virksomheden, der ligger i Ballerup ved København, har gennem mere end 70 år fremstillet specialproducerede gummi/metalbøsninger, og har derfor stor erfaring i forskellige vedhæftnings- og vulkaniseringsteknikker. Gummi/metalforbindelser udgør ca. en tredjedel af virksomhedens produktion.

Vi producerer bøsninger til alle formål i specialmål og ved særlige miljøpåvirkninger som slid, kemi m.m. kan vi rådgive om den optimale gummikompound.

Det er muligt at fremsende metalemner til gummibelægning eller lade os stå for den samlede leverance, hvor vi varetager al kontakt til metalleverandøren for at forenkle arbejdsgangen i vores kunders indkøbsafdelinger.

Man er velkommen til at ringe til os og få en dialog om mulighederne og høre om nogle af de forskellige gummi/metalløsninger, vi har produceret gennem tiden til firmaer indenfor Industri, Transport, Design, Off-shore og Medico.

Kontakt os på telefon 4466 9830 eller send en email på info@gravlund.dk og hør mere om mulighederne.

 

Om Gravlund Industrigummi:

  • Virkomheden varetager alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen produktion i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering
  • ISO certificeringer: ISO 9001:2015, ISO14001:2015 og ISO45001:201
  • AAA rated for 6. år i træk

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.079