23948sdkhjf

Production Management-apps til MS 365 Business Central

| Medlemsnyhed | Indrykket af NAVEKSA A/S

NAVEKSA har udviklet en serie apps til Microsoft Dynamics 365 Business Central. Apps’ene giver produktionsvirksomheder mulighed for at udvide Dynamics 365 med en række funktionaliteter til produktionsplanlægning og -styring.

Har man som produktionsvirksomhed Microsoft Dynamics 365 Business Central som forretningssystem kan man – via AppSource, som er Microsofts app store – downloade den eller de apps, man som virksomhed har brug for, og dermed udvide mulighederne for at integrere den fysiske produktion med den digitale verden.

NAVEKSA tilbyder 4 apps – til skyen, som en hosted løsning eller on premise:

ShopFloor – Appen gør det enkelt at planlægge arbejdet i produktionen og se aktuel status på basis af operatørens start og stop meldinger. Alt foretages på brugervenlige skærmbilleder til både planlæggere og operatører.
Der er mulighed for sekvensstyring og kø-styring og kontrol, kvalitetsrapportering, jobtidsregistrering, komme/gå, samt sporbarhedsstyring.

CadConnect – Appen gør det muligt at viderebearbejde produkt-konstruktionsdata til produktionsdata. Produktionsteknikeren har mulighed for at oprette styklister og procesinformation på basis af data fra et CAD system, oprette data manuelt eller kopiere og ændre bestående produkter til nye varianter.
CadConnect indeholder også modellering, kostpriskalkulation og automatisk oprettelse af data i Dynamics 365.

ItemPlanning - Appen giver medarbejdere i salg, lager, indkøb og produktion et fuldt og præcist overblik over beholdninger og forventede fremtidige beholdninger. 
Der er mulighed for ”Hvad nu-hvis” konsekvensvisning, når der sker noget uventet, samt præcis beregning af mankosituation med mulighed for direkte ordreoprettelse for hurtig afhjælpning på både varer, styklister, montagevarer og produktionsordrer.

MakeToOrder – Appen gør det muligt for produktionsplanlæggere og operatører at planlægge produktionsordrer, styre ændringer i disse og omlægge ordrer. På listen over funktionaliteter er: Re-planlægning af enkelt-/flerlinjers produktionsordrer med valgfri fremad, baglæns eller ”flaskehals”-principper.

Se naveksa.dk for mere information eller kontakt NAVEKSA.

Søg NAVEKSA apps i AppSource.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NAVEKSA A/S

Erhvervsbyvej 11
8700 Horsens
Danmark
NAVEKSA A/S

Send til en kollega

0.109