23948sdkhjf
Del siden
Annonce

25 års jubilæum hos Efsen Engineering A/S

Efsen Engineering A/S fejrer i dag 25 års jubilæum som leverandør og sparringspartner indenfor hærdning med UV lys

Efsen arbejder i den niche i industrien, hvor UV lys bruges som hærdningsmetode og har mange års erfaring med adskillige brancher som drager nytte af UV hærdning i deres produktion. Efsen leverer individuelle UV system løsninger og know-how til bl.a. træindustrien, bilindustrien, elektronikindustrien, medicinalindustrien, den grafiske industri, produktion af optiske fibre og vi oplever fortsat nye markedssegmenter finde interessen for brugen af UV hærdning i deres processer.

UV hærdning betragtes som en grøn teknologi idet den kemi der hærdes ikke indeholder opløsningsmidler. Det er hovedårsagen til at UV Teknologien har vundet udbredelse i så mange og forskellige brancher. Indførelse af UV er produktivitetsfremmende samtidigt med at der oftest spares energi i forhold til traditionelle tørremetoder.

Vi skræddersyr løsninger til vores kunder, og vores mangeårige erfaring indenfor UV området gør os i stand til at finde den mest optimale løsning for den enkelte kunde. Vi sælger desuden radiometre til måling af UV, UV rør til alle UV systemer samt andre produkter relateret til processen.

Efsen blev stiftet tilbage i 1986 af Karin Efsen og er blevet drevet som familievirksomhed siden. De første 18 år er virksomheden blevet drevet af ægteparret Karin og Michael Efsen og siden 2009 har deres søn Thomas Efsen overtaget den daglige drift og udvikling af virksomheden. I dag beskæftiger virksomheden 11 medarbejdere.

Læs mere på vores hjemmeside www.efsen.dk eller kontakt os for en dialog om hvordan jeres produktion kan optimeres ved brug af UV lys.

Med venlig hilsen,

Efsen Engineering A/S

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)
Skovlytoften 33
2840 Holte
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13483744
P nummer: 1000572553

Send til en kollega

0.032