23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glade kunder og gæster med et automatisk parkeringsanlæg.

Det første indtryk, mange kunder og gæster til større bygninger oplever, er kø, travlhed og frustrationer i parkerings anlægget. Det kan undgås med Carlo Gavazzis løsninger til kontrol og styring af både indendørs og udendørs parkerings anlæg.

Udover at du møder gladere kunder og gæster kan automatiske parkerings løsninger ydermere bidrage til reduktion i energiforbrug ved at slukke lyset i ubenyttede områder og kun aktivere ventilationen efter behov.

Parkeringsløsningerne fra Carlo Gavazzi er baseret på den store viden og erfaring indenfor fieldbus systemer og sensorteknologi, som er opbygget efter flere års erfaring og mange installationer. Produktserien omfatter alle de komponenter der er behov for i den endelige løsning.

Det seneste skud på stammen er muligheden for at håndtere udendørs anlæg via kameraløsninger og avanceret billedbehandling.

Kontakt os for en snak om hvordan vi kan forbedre netop dit parkeringsanlæg og dermed hjælpe dig til mere tilfredse kunder og gæster, sparede omkostninger og forbedret indtjening.

Carlo Gavazzi Handel A/S
Over Hadstenvej 40
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK69310613
P nummer: 1002293815

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094