23948sdkhjf

Emil er udlært og bliver hos EL:CON

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Emil Madsen er udlært køletekniker fra EL:CONs afdeling for Indeklima d. 7. maj 2020.

Emil har været glad for at være i afdelingen, hvor han har fået mulighed for at engagere sig og påtage sig mange forskellige opgaver. ”Det er et godt team, og de er gode til at lære fra sig. Det er selvfølgelig meget værdifuldt, for jeg har været med til mange forskellige ting, og er blevet kastet ud i nogle opgaver, hvor jeg virkelig har lært noget”, fortæller Emil.

Emil har arbejdet med servicering af flere store kunder som McDonalds og Nordisk Film, hvor han blandt andet har repareret kølemaskiner og ventilationsanlæg. ”Det mest spændende er nok fejlfinding. Det er det mest udfordrende, hvor man lige skal tænke sig om en ekstra gang, og det synes jeg er fedt”, siger Emil.

Funktionsleder Bjarne Mortensen har også været godt tilfreds med at have Emil med på holdet. ”Emil har en rigtig god tilgang til opgaverne. Han er godt teknisk funderet og har et flot, højt niveau, hvilket virkelig kan mærkes – både hos os og hos kunderne, hvor han også er meget vellidt”, udtaler Bjarne og fortsætter: ”Emil kan tage styring på opgaverne, og så passer han bare godt ind i afdelingen. Derfor er vi også glade for, at han har sagt ja tak til at blive hos os som fastansat køletekniker”.

Stort tillykke med svendebrevet Emil!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.062