23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MTO electric a/s tilbyder både onlinemøder og fysiske møder

Ring til os i dag for at aftale et besøg, hvor vi præsenterer vores spændende nyheder, rådgiver omkring produkter eller tager en snak om lige præcis det område, der er relevant for jer. Kan foregå online eller som et traditionelt fysisk kundebesøg.

I takt med den fortsatte genåbning af Danmark ønsker vi at gøre vores services hos MTO så fleksible som muligt. Derfor er det nu muligt både at få besøg af vores sælgere på normal vis og møde dem online. 
 
Vores onlinemøder foregår ved, at du og sælger sidder ved hver jeres computer. Sælger deler sin skærm, så I ser det samme indhold på hver jeres skærm og taler sammen via headset eller telefon. I kan desuden – begge eller kun sælger – vælge at tænde kameraet. Det er f.eks. relevant til demonstration af produkter.

Du aftaler et møde med sælger på normal vis. Som bekræftelse på mødet får du en mail med det aftalte mødetidspunkt og et link. Når mødet skal holdes, åbner du mailen, klikker på linket, venter på at sælger åbner mødet, og så er I i gang!

For at deltage, skal du blot have en internetforbindelse og én af følgende enheder: PC, Mobiltelefon eller Tablet/Ipad. Vi anbefaler deltagelse via PC og med headset. 

Kontakt os nu for at aftale et besøg, hvor vi præsenterer vores spændende nyheder, rådgiver omkring produkter eller tager en snak om lige præcis det område, der er relevant for jer.

Fysiske kundebesøg åbner op den 4. maj 2020.

Book et møde via vores online-formular eller kontakt en af vores sælgere:

 Klaus Hansen, Midt- og Nordjylland T: +45 2076 4720 eller kh@mto-electric.dk
Jens Liebe-Lindgreen, Syddanmark, T: +45 3073 7162 eller jll@mto-electric.dk
Henrik Østerlin, Østdanmark, T: +45 52303331 eller hoe@mto-electric.dk

Vi glæder os til at mødes med såvel nye som eksisterende kunder igen.

For at begrænse en eventuel smittefare og passe på både jer og vores medarbejdere, følger vi Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har valgt at gennemføre de fysiske kundebesøg ud fra disse retningslinjer:

  • MTO’s sælgere er udstyret med håndsprit i bilen, og afspritter hænderne grundigt før og efter hvert kundebesøg
  • Færrest muligt deltager i kundebesøg og der holdes behørig afstand mellem dig/jer og MTO’s sælger
  • Hvis vejret tillader det, tager vi gerne en snak udendørs
  • Hvis vores sælger har det mindste tegn på/optræk til sygdom aflyses mødet og vi finder et nyt tidspunkt senere eller afholder mødet online
  • Bliver du selv sygdomsramt inden mødet, beder vi dig kontakte os for aflysning af mødet

 

MTO electric a/s
Stiftsvej 14
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26314909
P nummer: 1008767854

Kontaktperson

Mette Christensen
Marketingansvarlig
+45 75806342 amc@mto-electric.dk

Send til en kollega

0.047