23948sdkhjf

Lad os se det i øjnene - produktionshaller bliver beskidte!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Er det på tide at få gjort ordentlig rent?

Processerne i fremstillingsindustrien, som fræsning, boring, skæring, smøring, nedvaskning og rengøring skaber alle biprodukter, der skal fjernes hurtigt for at opretholde et jævnt flow i produktionen. I nogle tilfælde kan dette flow blive bremset eller afbrudt helt, når der løbende skal rengøres!

Med ovenstående problem i tankerne, vil de bedste rengøringsløsninger være hurtige, mobile, have høj kapacitet og lang tid mellem vedligeholdelse. Som en ekstra bonus, ville det være dejligt, hvis de var stille.

Vi har løsningen til dig
AVS tilbyder et komplet sortiment af produkter, som er specielt udviklet til hurtigt og stille at opsuge en bred vifte af materialer i standard tønder, der nemt kan opbevares og tømmes. Da de er drevet af trykluft, er der ingen dele, der bliver slidt op eller motorer der skal erstattes.

Chip Trapper fjerner spåner fra væske
Chip Trapperen fjerner helt enkelt spåner fra brugte væsker ved at suge den snavsede væske ind i en tromle, hvor spånerne fanges i en filterpose for herefter at kunne sende den rensede væske ud igen. En ventil monteret på toppen af tromlen har to indstillinger ’fyld’ eller ’tøm’, der manuelt kan skiftes imellem.  Filterposen, der opsamler alle spånerne, tømmes og genbruges.
Chip Trapper findes i tre forskellige størrelser, der kan rumme hhv. 114, 208 og 416 liter

Drum Vac opsamler kølevæske, olie m.m.
Det trykluftdrevne to-vejs Drum Vac-system kan let monteres på en hvilken som helst lukket 205 liters hovedtromle/tønde. Dens kraftige vakuum kan fylde en 205 liters tromle på mindre end 2 minutter. Ved blot at dreje på en knap, vil den samme pumpe hurtigt tømme tromlen. Hermed kan kølemiddel sumpe/brønde hurtigt genopfyldes, væskespild opsuges og forurenede væsker transporteres til filtreringstanke i løbet af få minutter.

Drum Vac fås også i mini-udgave, der leverer samme to-vejs effekt til mindre opgaver. Den leveres komplet med en 18,6 liters tromle og alt nødvendigt værktøj og i en high lift model, der har den ekstra power, du har brug for til at flytte væsker fra lave arbejdsområder, sumpe eller tanke op til 4,5 meter.

Chip Vac opsuger spåner og skår
Vores Chip Vac opsuger ved hjælp af vakuum både tørre og våde splinter, spåner, skår mm. og fører dem direkte ind i en almindelig 205 liters tønde med åben top. En Chip Vac bruges til at fjerne partikler fra fast inventar, gulve, arbejdsflader i maskinmiljøer, drejebænke, savværker og andet industrielt udstyr. Den kraftige sugeeffekt er ideel til hurtig og effektiv rengøring.

Vores nye Mini Chip Vac leverer samme rengøringskraft til de mindre opgaver. Den leveres komplet med en 18,6 liters tønde og alt nødvendigt værktøj.

Heavy duty Hepa Vac til regelmæssig rengøring af støvede miljøer
Den trykluftdrevne Heavy Duty HEPA Vac monteret på en almindelig 208 eller 416 liters tønde med åben top er en kraftfuld, HEPA (High Efficiency Particulate Air) industriel støvsuger. Hvor almindelige støvsugere kan tilstoppe hurtigt i miljøer med en overflod af støv eller partikler, kan HEPA-filteret både stoppe de større partikler af snavs og håndtere mindre stoffer.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, hvor vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også se mere om vores rengørings -og opsugningsløsninger via linket herunder.

www.avsdanmark.dk/produkter/rengoering-og-opsugning

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064